Türk Boks Tarihinin En Önemli Maçında Avni Yıldırım Rakibi Karşısında Ağır Yenilgi Aldı

Dünya şampiyonu karşısında durabilmek kolay değil.

Türk boksör Avni Yıldırım dün gece WBA ve WBC kemeri sahibi Meksikalı Canelo Alvarez karşısına çıktı.

Karşılaşma 80 bin kişilik Miami Hard Rock Stadyumu'nda gerçekleşti. Ancak pandemi önlemleri sebebiyle yalnızca 15 bin seyirci katılımı oldu.

Rakibini maçın ilk saniyelerinden itibaren domine eden Meksikalı şampiyon karşılaşma boyunca Türk rakibine puan şansı tanımadı.

Üçüncü rauntta rakibini sağlı sollu ataklarla iplere seren Canelo karşısında Avni Yıldırım'ın antrenörü Joel Diaz dördüncü raunda çıkmayacaklarını açıkladı.

Bu nakavt Yıldırım'ın kariyerinde aldığı üçüncü nakavt olurken Canelo rekorlarına devam etmiş oldu.

Popüler İçerikler

Demet Akalın 5 Bin TL Ödeyen Kiracısının Üstüne Bir de Misilleme Yaptığını Görünce Sinirlerine Hakim Olamadı
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
YORUMLAR
28.02.2021

Hayret daha gelmemiş kendini dünyanın en üstünü gören ÇOMAR ırkı. Boksörümüz kazansaydı dünya Türk ün gücünü gördü 82 meksika diye ezik, sefilz aşağılık karakterlerini tatmin ederlerdi, ama Meksikalı onları da nakavt etti, ellerine verdi küsküyü.

28.02.2021

Sen Cengizhan'sın kendine gel :)))

28.02.2021

Boks ve türevlerinde yabancı profosyenellerle bizimkilerin başedebilmesi çok zor,bizden çok çok daha önce spor kültürleri oturduğundan en iyi antrenörler ve teknik anlamda yetenekler orada işlenir,kıyasla çocukluktan beri bizden daha iyi,kaliteli beslenenler de yine gelişmiş ülkelerdir.Avni yıldırımın medeni cesareti bile yeter o boksör normal bir insanın üstüne doğru yürüse 2 dak.da yaşlanır:)tebrikler Avni.

28.02.2021

Aslında rakibin ülkesi olan Meksika, verdiğiniz örneklerin tam tersi nitelikte, az gelişmiş nispeten fakir bir ülke, Meksikalı boksörlerin bu kadar başarılı olmasının sebebi ise "çaresiz" olmaları hayatta kalmak için kazanmaktan başka şansları yok o yüzden tüm varlıkları ile saldırıyorlar. Ünlü bir Meksikalı antrenöre Meksikalı boksörlerin bu başarısının ardındaki teknik sır nedir gibi bir soru sormuşlardı oda teknik falan yok kazanmak zorundalar yoksa sokakta ve aç kalırlar minvalinde bir şeyler demişti.

28.02.2021

Avni bu maça çıkabilecek kadar boksör olmadığını kendi de biliyor olmalıydı.

TÜM YORUMLARI OKU (13)