Türk Bayrağının Üstünde ve Ayasofya'da Çıplak Poz Veren Belçikalı Marisa Papen Hakkında Soruşturma Başlatıldı!

Türk Bayrağının üstünde çıplak pozlar veren Marisa Papen hakkında hayasızca haraketlerde bulunmak nedeniyle soruşturma açıldı!

Önceki senelerde Kudüs'te ve Mısır'da kutsal sayılan topraklarda verdiği pozlardan dolayı tutuklanmış ve cezasını para cezasına çevirmişti.

Gittiği yerlerde kutsallığa önem vermeyen Papen, geçtiğimiz yıl bir Türk için kutsal olarak görülen Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak poz vermişti.

Hatta Kapadokya'da da Türk bayrağının üstüne çıplak bir şekilde yatarak poz vermesi üzerine vatandaşlar rahatsız olup savcılığa şikayette bulunmuştu.

Tabii bu şikayetlerin üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu "hayasızca haraketlerde bulunmak" ve "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama" suçlarından dolayı Papen'e soruşturma başlattı.

Marisa Papen'in, kimlik tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından ifadesinin alınması için gerekli işlemler başlatılacak ve gerekirse yakalama kararının çıkarılacağı da öğrenildi.

Popüler İçerikler

Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
YORUMLAR
13.11.2019

O bayrağa rengini veren,Ata'larımızın kan'ı dır.kadın ya da erkek olman hiç farketmez,seni o bayrakla boğarım.bayrağımızı bez parçası gibi kullanamazsın,et parçası!..

13.11.2019

gittiğin her yerde amını götünü açmanı anlarım da kutsal mekanlara ve ülke bayraklarına saygı göstermek zorundasın ! sen hiç bir şeyi kutsal görmüyor olabilirsin ama adamın götünden kan alırlar !! Sırf Türkiye değil İsrail , Malezya , Singapur da aynı ... hatta çok daha sert cezaları !

14.11.2019

Çek o ahlaksız pis vücudunu şanlı bayrağımızın üstünden

TÜM YORUMLARI OKU (51)