Onedio Logo

Türk Bayrağına Büyük Saygısızlık! Prag'da Bayrak Açmak İsteyen Sporculara Engel Oldular

Kapak Görseli

EuroLeague Kadınlar'da finale yükselme başarısı gösteren ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'nin basketbolcuları, kazandıkları yarı final karşılaşması sonrası Türk bayrağı açarak sevinmek istedi. Güvenlik görevlisinin engellemesine rağmen Türk bayrağı açan oyunculara, bir başka yetkili izin vermeyerek bayrak açarak sevinemeyeceklerini dile getirdi.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen EuroLeague Kadınlar Dörtlü Final'in yarı final maçını ev sahibi USK Praha'ya karşı 78-58 kazanarak, tarihi bir başarıya imza attı.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen EuroLeague Kadınlar Dörtlü Final'in yarı final maçını ev sahibi USK Praha'ya karşı 78-58 kazanarak, tarihi bir başarıya imza attı. Görseli

Karşılaşmanın ardından ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi oyuncuları galibiyet sevincini taraftarıyla yaşarken, tribünlerden kendilerine Türk bayrağı uzatıldı.

Karşılaşmanın ardından ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi oyuncuları galibiyet sevincini taraftarıyla yaşarken, tribünlerden kendilerine Türk bayrağı uzatıldı. Görseli

Ay-Yıldızlı bayrağı dalgalandırmak isteyen oyuncular, sahada çirkin bir tavırla karşı karşıya kaldı. Sahadaki güvenlik görevlisinin müdahalesine rağmen Türk bayrağını alan basketbolcular sonrasında ise organizasyondaki bir başka yetkilinin engellemesiyle karşı karşıya kaldı.

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi oyuncuları, elinden Türk bayrağının alınmasının üzerine, formalarında yer alan Türk bayrağını göstererek, tepki gösterdi.

İŞTE O ANLAR 👇

Popüler İçerikler

Serbest Bırakılan Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında İstenen Hapis Cezası Belli Oldu
Serbest Bırakılan Rasim Ozan Kütahyalı Hakkında İstenen Hapis Cezası Belli Oldu
Yeni Kitabında "Enişteci" Kız Kardeşi Gülden Karaböcek'i Anlatan Neşe Karaböcek'ten "Affetmedim" Açıklaması!
Yeni Kitabında "Enişteci" Kız Kardeşi Gülden Karaböcek'i Anlatan Neşe Karaböcek'ten "Affetmedim" Açıklaması!
Liste Kabarık: Mert Vidinli'nin Espressolab Paylaşımını Affetmeyen Ünlü 'Arkadaşları'
Liste Kabarık: Mert Vidinli'nin Espressolab Paylaşımını Affetmeyen Ünlü 'Arkadaşları'
YORUMLAR

Ne varsa bu ülkenin kadınlarında var. 👏

14.04.2023

Her yerde aynımı be kardeşim ırkçılık sonucu ta ülkelerin simgesi bayrak. ama ne varsa bizim kadınlar derken orada asıl Afrika kökenli kadınlara takdiri hak ediyorlar.

14.04.2023

Atalarımız baya bir canınızı yakmış anlaşılan öyle bir acı ki asırlardır geçmek bilmiyor

Pasif Kullanıcı
14.04.2023

Bu çekyamıdır mekyamıdır ne silkimse ne oluyor bu itlere, bayrak açınca niye kudurmuşlar hemen

15.04.2023

Avrupa da Müslüman ve Türk kelimeleri eş anlamlıdır. tarihten gelen kinleri var. ama hata Osmanlı da bunlara İngilizler, Fransızlar, Portekizliler, İspanyollar,Ruslar, Çinliler gibi asimilasyon yapmadı..

TÜM YORUMLARI OKU (24)