Türk Bayrağı Yanına Asılmış Azerbaycan Bayrağını İndiren Kadın: 'Mahallemde Başka Bayrak İstemiyorum'

Sivas’ta mahallesinde Türk bayrağından başka bayrak görmek istemediğini söyleyerek iş yerlerindeki Azerbaycan bayraklarını indiren kadın tepki topladı. Polisin engel olduğu kadın polislerle tartışırken kendisini görüntüleyen gazetecilerin de üzerine yürüdü.

Atatürk caddesi üzerinde L.K. isimli kadın cadde üzerindeki iş yerlerinde asılı olan Azerbaycan bayraklarını indirdi. Esnaflar, bayrakları indiren kadına tepki gösterdi ve durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, bilgi edinmek için L.K. isimli kadınla diyaloğa girdi. Kadının diyalog esnasında ‘mahallemde istemiyorum’ ve ‘Bayrağımın yanında bayrak olamaz’ demesiyse dikkat çekti.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Milli Eğitim’in Yeni Müfredatında Tartışmalar Devam Ediyor: Din Kültürü Dersleri 572, Atatürkçülük 77 Sayfa
Green Card Sonuçları Açıklandı: Green Card Başvuru Sonuçları Belli Oldu
YORUMLAR
29.12.2020

Videoyu açtım kadının sesini duyduğum 1. saniyede kapattım. Bu sesi nerede duysam tanıtım. Cehaletin, Irkçılığın, Nefretin, Tahammülsüzlüğün sesi bu.

Açmadım videoyu sinirlenmemek için ama yaptığın tarifin hayali, direk kulaklarımda sese dönüştü..

29.12.2020

Ermeni akrabaları var galiba. Savaşı ermenistan kaybetti.

Pasif Kullanıcı
29.12.2020

Bu salak o bayrağın hangi ülke bayrağı olduğunu bile bilmiyordur. Sanki düşmanımız azmış gibi kardeşi de bize düşman edecekler anasını satıyım. Birisi çıkar "10 Kasım'da nasıl zafer kutlarsın" der, bu salak da çıkar "bayrağımın yanında başka bayrak istemiyorum" der. Allah herkese Azerbaycanlı kardeşlerimizin sabrından versin.

TÜM YORUMLARI OKU (27)