Türk Askerinin Aleyhine Sorular Soran Muhabire Ayar Veren Kürt Teyze

Barzani tarafından finanse edilen Rudaw'ın bir muhabiri, Erbil köylerinden birinde yaşayan bir Kürt teyze ile röportaj yapıyor. Röportajında sürekli olarak Türk askeri aleyhine sorular soran muhabir teyzenin ayarı ile karşılaştı.

Kaynak: Ensonhaber

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
YORUMLAR
01.04.2018

Başlık söyle olmalıydı '' Kürt teyze kaşmer muhabirin ağzına sıçtı'' zavallı askerin bi zarar verdiği yok xwîn` hevaller köy yollarını yakıyorlar,1 okul filan nadirde olsa var gidip küçük çocukları kaçırıyorlar,evlere gidiyorlar yemek ver para ver vermezse öldüresiye dövlerler şerefsizler ama askerler o dağlarda aç kalıyorlar eğitimli köpekler zırhlı araçla taşınırken asker 50 kiloluk çantayala koşturuyor Allah haklarını alsın.Amin.

01.04.2018

"Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz daha sağlam bir askere rast gelinmemiştir." M. K. ATATÜRK

01.04.2018

kürdistan sevdalıları izlesin biz değil. O kurmayı çok arzu ettikleri, uğruna can verdikleri ülke bundan daha fazlası olmayacak.(Kuramayacaklar ama farzedelim ki eskaza kurdular bi ülke) Kürt halkının refahı, ülkenin bayındır olması her zaman ikinci üçüncü sırada gelecek. Öncelikli olan Türkiye'nin imajına zarar vermek, çamur atmak olacak. Tıpkı ermenistan gibi. pkk'ya el altından silah veren, ypg'yi açıkça destekleyen Amerika neden veriyor o desteği? Kürt'lerin ana diliyle konuşup refah yaşayabilecekleri güzel bi ülkeleri olmasını istediği içinmi? (Malum Ülke ve örgüt isimlerini bilerek küçük harfle yazdım.)

01.04.2018

Cidden inanmışlar devlet kuracaklarına,bırak ülkeyi kasaba bile kuramazlar.Ha dediğin gibi olurda abd desteği ile bir sözde ülke kurdular,orda huzur ve refah içinde yaşacaklarını sanıyorlar,gülüyorum sadece fdgf.Hepsi abd'nin piyonu,işi bitince bunlara siktiri çekecek.

TÜM YORUMLARI OKU (54)