TikTok'ta Onthebeachholidays__ adlı hesap, Türkiye hakkında turistlerin bildiği yanlış bilgileri açıkladı. Bizler de ülkemizle ilgili bilinen yanlışların doğrularını sizin için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.👇
TikTok'ta Onthebeachholidays__ adlı hesap, Türkiye hakkında turistlerin bildiği yanlış bilgileri açıkladı. Bizler de ülkemizle ilgili bilinen yanlışların doğrularını sizin için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.👇
Onthebeachholidays adlı TikTok hesabı da Türkiye ile ilgili bilinen yanlış bilgileri açıkladı. Bizler de Türkiye hakkında bilinen yanlış bilgileri sizler için açıkladık.
Türkiye'de saat 22.00'dan sonra marketlerde alkol satışı olmasa da restoran, bar, pub ve clublarda alkol tüketebilirsin. Sanıldığının aksine Türkiye'de alkol tüketen birçok kişi var. Hatta bazı şehirlerimizde barlar sokağı da bulunuyor.
Her ne kadar gün geçtikçe daha kötü haberlerle karşılaşsak da vatandaşlarımız birbirine yardımsever şekilde yaklaşır. Öyle ki her geçen yıl ülkemize gelen turist sayısında da artış gözlemleniyor. İngiltere'den gelen 4.5 - 5 milyon arasındaki turist sayısı ise sadece küçük bir örnek.
Daha önce de bahsettiğimiz gibi ülkenin dört bir yanında farklı iklimler yaşayabilirsiniz. Doğu şehirlerinde daha kurak iklim deneyimlerken kuzey ve güney şehirlerinde yeşilin ve denizin tadını çıkarabilirsiniz.
Kanarya Adaları ya da Yunanistan'a yapacağınız uçak yolculuğu ile Antalya, Muğla gibi tatil beldelerine ulaşabilirsiniz. Bu da Avrupa'dan yaklaşık olarak dört saat sürecektir.
Böyle düşünenlere Kapadokya'dan Bursa'ya ülkenin her yerinde yapacak birçok etkinliğin olduğunu söyleyebiliriz. Hem yaz hem de kış aylarında ülke sınırları içerisinde yapacak birçok şey bulabilirsiniz. Yat gezisi, mangal, yüzme, kayak, şarap tadımı ve daha fazlası Türkiye'de ziyaretçilerini bekliyor.
Türkiye'yi kocaman bir çöl zannetmelerinin sebebi Arap ülkesi imajı olabilir. Ülkede Arap ırkına tapan milyonların olduğunu da düşünürsek silinmesi zor bir görüş.
Ya niye millete kendimizi ispatlıyoruz ki amq. Hangi çağda yaşıyoruz.
Bir çok şeyi doğru bunu yanlış diye sunmak komik oluyor. en basiti istiklalde hiç Türk var mı rahatça gezebiliyor mu birisi? İstanbul dışında organizasyon yok evet bazı illerde bir kaç şey var diye tamamında var denemez. mesela dünyaca ünlü gruplar niye İstanbul dışında bir yeri bilmiyorlar hiç?