Turgut Özal'ın Oğlu Ahmet Özal'dan Aktif Siyaset Yorumu: "Ben mi Siyasete Gireceğim, Siyaset mi Bana Girecek"

Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı olan Halil Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, 'Magazin Burada' isimli kanalın 'Aktif siyasete girecek misiniz?' sorusuna, 'Bakalım, ben mi siyasete gireceğim, siyaset mi bana girecek belli değil.' yanıtını verdi. Babasının zehirlendiği iddiasını yineleyen Ahmet Özal, 'Mezar açıldıktan sonra vücudunda zehir çıktı. Rapor çok enteresan, zehir var ama zehirlenme yok.' dedi. 

Bir dönem babasının zehirlenerek öldürüldüğü iddiasıyla kamuoyunda çok konuşulan isimler arasında yer alan Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Halil Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, 'Magazin Burada' kanalı muhabirinin"Aktif siyasete girecek misiniz?" sorusunu yanıtladı.

Siyasete girmesi için zorlayan insanlar olduğunu söyleyen Özal, "Bakalım, ben mi siyasete gireceğim, siyaset mi bana girecek. Belli değil." dedi.

Babasının öldürüldüğü iddiasını yineleyen Özal, 'Yapılan anketlerde Türkiye'nin yüzde 98'i öldürüldüğünü düşünüyor. Babamın mezarı ölümünden 19 yıl sonra açıldı. İlginç olan şu adli tıp profesörü bana insan vücudu 5 senede kemik olur, her şey gider. Fakat babamın mezarı açıldığında 19 sene sonra bütün vücudu çıktı. Kapsamlı bir araştırma yapıldı ve zehirler çıktı. Fakat rapor çok enteresan, zehir var ama zehirlenme yok." dedi.

İlginizi çekebilir

Ailesinin Zoruyla Yazdığı Bilgisayar Mühendisliğini Kazanan Genç Kız Gözyaşlarına Boğuldu
Meksika'da Kabus Gibi Fırtına: Bir Grup İnsan Yerden 70 Metre Yükseklikteki Oyuncakta Mahsur Kaldı
Diyarbakır'da 8 Yaşındaki Narin Güran 7 Gündür Kayıp: Saman Yığınlarının Altında mı?

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
27.08.2024

Ya lütfen Allah rızası için ülkeye gram katkıları olmayanlar siyaset yapmasın. Vizyonun misyonun yoksa ülke değerlerini ülke çıkarlarını kendine peşkeş çekecekler siyaset yapmasın. Bence siyaset onlara girsin

27.08.2024

Ay çen espiri mi yaptın 😏

27.08.2024

19 yıl sonra bütün vücudu mu çıktı asdfghjkkk

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ