TV8’de yayımlanan Survivor isimli programa katılan ve birinciliğiyle tanınan Turabi, bu kez İngilizce arabesk bir şarkı çıkardı. Ancak bu şarkı kulakların pasını öyle bir sildi ki(!) sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.
Turabi’nin cinsiyetçi ifadelerin yer aldığı ve kadınları aşağılayan şarkısı büyük tepki çekti.
Söz konusu şarkıyla ilgili Aile Bakanlığı devreye girdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ‘genel ahlakı bozucu ve kadınları aşağılayıcı ifadeler’ bulunduğunu gerekçe göstererek erişim engeli istedi.
Tipe bak ya
Şöyle bir herif: "Turabi Çamkıran, Türk oyuncu, dansçı ve dövüşçü. 3 Temmuz 1987 tarihinde Kahramanmaraş Afşinli bir baba ve Kayseri Sarızlı bir annenin çocuğu olarak Mersin’de dünyaya geldi. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi'ne gitti ancak bitiremedi, liseyi Survivor yarışmasından sonra bitirdi." Başka söze gerek var mı?
Tüm sapkınlıkları yapıp sonrasında akp'ye geçip millete ahlak dersi verecek bir tip bu ya...