Tüple Ormanı Söndürmeye Çalışan CZN Burak Eleştirilere Maruz Kalırken, Gönderdiği Yardımla da Takdir Topladı

Yangın bölgesine giden ve eline aldığı yangın söndürme tüpü ile ormandaki yangını söndümeye çalışan CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir yaptığı hareket ve paylaşımları sonrası tepki çekmişti.

O olaya ve gelen tepkilere buradan ulaşabilirsiniz: 👇

Ünlü Sosyal Medya Fenomeni CZN Burak’ın Orman Yangınını Yangın Tüpüyle Söndürmeye Çalışması Gündemde!

CZN Burak bugün ise kamyon kamyon yardım gönderdi, ve yaptığı hareket ile takdir topladı. Burak Özdemir, o görüntüleri "Sadece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Her zaman da devam edeceğim" diyerek paylaştı: 👇

Kaynak: @cznburak

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Doğum Günü Pastasının Rengi ve Deseni Yüzünden Yanlış Anlaşılan Yasemin Sakalloğlu'ndan Açıklama Geldi
YORUMLAR
04.08.2021

Lan anlamadığınız bir şey var. Bu herif pide yapıp sırıtarak geldi buralara sıfırdan. Torpili yok, belli ki babadan bir zenginliği yok, arkasında birileri yok. Adamın devam etmesini sağlayan şeyler zaten bunlar. Ekmeğini buradan kazanıyor, kazandıklarından da kamyon kamyon gönderiyor. Şov deyip durmayın bunun çeyreğini yapmayıp megafonla duyuranlar var. Bırakın adam ekmeğine baksın.

Pasif Kullanıcı
04.08.2021

arkasinda biri mi yok? tam bir iktidar yalakası. yardım konusunda haklısın dedigin gibi ceyregini yapmayan duyar kasıyor maalesef.

04.08.2021

oturduğu yerden bir boka yaramayıp eleştiren it oğlu itler , yaptığı iyiliği gösteriyor show yapıyor diyen aptal herifler , insanlar yaptığı iyiliği paylaşıyor ki utanırsınız arlanırsınız da bir boka yarar insanlığa az da olsa yardım edersiniz diye

04.08.2021

Adam adam!

TÜM YORUMLARI OKU (6)