Tunus Mucizesi Yetmedi, Avustralya Sürpriz Yaptı: D Grubu'nda Son 16 Yükselen Ülkeler Belli Oldu!

Dünya Kupası D Grup maçları tamamlandı. 2 maçlar sonrasında gruptan çıkmayı garantileyen Fransa ile Tunus karşı karşıya geldi. Avustralya ile Danimarka gruptan çıkan son takım olmak için sahadaydı. 90 dakikaların ardından Fransa ile birlikte Avustralya son 16'ya yükselen ülkeler oldu.

İlk iki maçını kayıpsız geçen Fransa, Tunus karşılaşmasına rotasyonlu bir kadroyla çıktı. İlk yarısı 0-0 sona eren mücadelede

Dakikalar 58'i gösterdiğinde Tunus adına Wahbi Khazri fileleri havalandırdı. Son dakikada Fransa'nın golü iptal edildi. Tunus 1-0 maçı kazansa da Avustralya maçının sonucu sonrasında gruptan çıkamadı.

Grubun diğer karşılaşmasında Avustralya ile Danimarka mücadele etti. İlk yarıda Danimarka üstün olsa da fileleri havalandıramadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

Danimarka'nın üstünlüğünde geçen ilk yarının ardından ise Avustralya ikinci yarıda bambaşka bir mücadele ortaya koydu. Mathew Leckie organize gelişen kontra atak sonucunda Danimarka filelerini havalandırmayı başardı.

Maçı 1-0 kazanan Avustralya, Fransa'nın ardından son 16 turuna yükselmeyi başaran ikinci ülke oldu.

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
YORUMLAR

Fransa'nın çıktığı kadroda Veretout dışında Fransız yoktu. 😂😂 Hepsi Afrika kökenliydi. Fransa, eski sömürgesi Tunus'u gruptan çıkarmak için her türlü kıyağı yaptı ama olmadı. Futbolla alakası olmayan Avustralya büyük bir sürprize imza attı. Avustralya büyük iş yaptı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ