Tumblr 7 Milyon Ziyaretçi Kaybetti

Yahoo’nun 1,1 milyar dolara satın aldığı sosyal ağ Tumblr, geçtiğimiz aralık ayından bu yana 7 milyon ziyaretçi kaybetti.

Neredeyse iki yıl gibi bir süredir Yahoo’nun CEO’luğunu üstlenen Marissa Mayer, firmanın birçok web sitesini ve uygulamasını yeniledi; birçok satın alma gerçekleştirdi. Bu satın almalardan en dikkat çekicisi de şüphesiz 1,1 milyar dolara tamamlanan Tumblr oldu. Gel gelelim, büyük umutlarla gerçekleştirilen bu satın alma, bir nevi hayal kırıklığına dönüşüyor gibi.

Wall Street Journal, Comscore’un verilerine dayandırdığı haberinde Tumblr’ın aralık ayında 49 milyon olan ziyaretçilerinin, mart ayında 42 milyona düştüğünü yazdı. Şayet bu veriler doğruysa, Tumblr üç ayda 7 milyon ziyaretçisini; yani ziyaretçilerinin yüzde 15′ini kaybetti.

Bu denli büyük bir düşüşe neyin sebep olduğu bilinmiyor. Kimisi düşüşü satın almaya bağlasa da, Yahoo Tumblr’da pek bir değişiklik yapmadığından bunun doğru olduğunu düşünmüyoruz.

Stuff

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Onedio Anketine Göre 2025 Yılının En İtici 5 Ünlüsü!
Şirketi Satan Patrondan Çalışanlarına Büyük Jest: 540 Çalışanına 240 Milyon Dolar Dağıttı
Yalova’da IŞİD'liler Polisle Çatıştı: 7 Yaralı! Yollar Kapatıldı, Takviye Özel Harekat Ekipleri Sevk Edildi