Tüm Tasvir Yeteneklerini Kullanarak Vajinanın Tadının Neye Benzediğini Açık Açık Anlatan 17 Erkek

Evet birbirinden yaratıcı tasvirlerle karşınızdayız. 😂

1. "Vajinanın tadı kırmızı gibi... Renk olan kırmızı hem de. Böyle tuzlu bir tadı var, sanki ormanda taş yalıyormuşsunuz gibi."

2. "Üzerinde kan olmayan açık bir yara gibi tadı. Eski kız arkadaşıma ne zaman oral seks yapsam sanki açık bir yarayı yalıyormuş gibi hissediyordum. Kan yok ama yara var."

3. "Ton balığı gibi. Aynı anda da tuzlu bir cips yiyormuş gibi, ekşi ve tuzlu."

4. "Tadımladığım 😂 birçok vajinada tuzlu bir tat vardı. Ama bir tane kız arkadaşım vardı oral seks yaptığım zaman ağzıma hafif bir vanilya tadı gelmişti."

5. "Plaj gibi kokuyor. Sıcak bir yaz gününde plaja ilk indiğiniz an böyle içinize çekersiniz ya kokusu tam olarak öyle. Tadı da tuzlu deniz suyu gibi."

6. "Vajina çok nemli. Sanki hafif hafif terlemiş koltuk altı gibi, tabii ki kokusu kişiyle bağlı olarak ter gibi değil ama ben tadını sodaya benzetiyorum, tuzlu ve tatsız."

7. "Kuru kayısıya benziyor."

8. "Enteresan bir şekilde, vajinanın tadını kimyona benzetiyorum. Yani baharatlı bir tat ama hangi baharat diye soracak olursanız kesinlikle kimyonu seçerdim."

9. "Asitli olmasından dolayı mı emin değilim ama iki kız arkadaşımda da limon tadı almıştım. Bu arada limonu çok severim. 🙄"

10. "Dudaktaki kan gibi. Hiç dudağınızı ısırıp böyle kan olmasa da ağzınıza kan tadı geldiği oldu mu? O da çok tarif edilemez ve farklı bir tattır. İşte vajinanın da tadı tam olarak böyle."

11. "Tabii ki kadından kadına değişiyor ama ananas ve soğanı aynı anda yediğinizi düşünün. İşte tam olarak öyle bir tat!"

12. "Karıştırılmış ketçap ve mayonez gibiydi. O an aç olduğum için mi böyle hissettim bilmiyorum ama vajinanın tadı aynısıydı."

13. "Spor salonlarındaki her yeri ter olmuş halter gibi. Vajina böyle hem ter gibi hem halter gibi..."

14. "Vajinanın tadı aşırı sevdiğim bir şeye benziyor. Salatalık turşusuna. ❤️"

15. "Süte batırılmış bozuk para gibi. Vajinada hem demir tadı var hem de süt tadı ama böyle tuzlu bir süt gibi düşünün."

16. "Eğer tıraş edilmemişse tadı tam bir bamyaya benziyor."

17. "Vajinanın tadı şarj aletine benziyor, pil de olabilir ama daha çok şarj aleti gibi..."

Popüler İçerikler

"MHP Eridi" Eleştirilerine Yanıt: Devlet Bahçeli, Kendi Matematiğinden Oy Oranlarını Açıkladı
Fatih Altaylı'dan Kendisine "Sözde Gazeteci" Diyen Hakan Ural'a Duyanları Dumur Eden Cevap
AFAD Açıkladı: Tokat'ta 5.6 Büyüklüğünde Deprem Oldu
YORUMLAR
13.03.2021

Kadından kadına değişiyor. Bir de ne yerseniz ona göre de tadı değişebiliyor. O değil de süte batırılmış para görselini nerden buldun dahası süte batırılmış para nasıl hayal edilebildi

14.03.2021

Cinsel organı metalaştırma çabası neden ?

13.03.2021

Yediğiniz yiyeceklere ve kişiye göre değişebiliyor. İleride bende yorumlarım artık dgdhdhdhdnndndndnd

TÜM YORUMLARI OKU (8)