Tüm Sigaralara Zam Geldi!

Üç sigara üreticisi sigaralarına 2 Türk Lirası zam yaptı. Zammın ardından en yüksek paket fiyatı 48 Türk Lirası oldu. 

Son yapılan zamlar Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar tarafından duyuruldu.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Son yapılan artışla beraber tüm üretici firmaların sigaralarına zam gelmiş oldu.

Bir yılda 6 defa zam geldi.

Üç sigara üreticisi grup en son temmuz ayında sigaralarına aynı anda zam yapmıştı. Bugün yapılan zam ile beraber sigaralara 6. kez zam oldu.

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
17.10.2022

İçkiye zam yapılınca ses çıkartmayan yobazlara girsin bu zamlar. Dertlenip 2 sigara çaktığınız günleri çok arasınız artık. Bok için.

17.10.2022

Burada paylaşım yapıldı. Piposuna dışkı doldurup tütteren bir adam vardı

17.10.2022

Dolmuşa zam yaptınız yürüyelim diye, ekmeğe zam yaptınız az yiyip sağlıklı olalım diye, alkole zam yaptınız karacigerimize zeval gelmesin diye, sigaraya zam yaptınız akciğer kanseri olmayalım diye bunlarla birlikte strese zam geldi, anksite krizine zam geldi, gecim sıkıntısına zam geldi, kağıda zam geldi, hijyen için olan diş macunu ve pede bile zam geldi. Bize de gelenler gelecek birgün..

17.10.2022

Tcde asgari ücret $1500 değil mi

17.10.2022

Bu ülke insanı devlet eliyle bu kadar yoğun israfı, şaşaayı, yolsuzluğu, osmanlı imparatorluğunda yaşamadı, bi cumhurun başkanının 15 tane uçağımı olur, devlette herkesin altında mercedesmi olur, 8 milyon mültecimi olur, ekonomi bir kişinin inadıylamı yönetilir, nereden ses gelse altından yolsuzlukmu çıkar, bütün bunlar böyleyken sigaraya içkiye benzine her gün zam yapsan yinede hiç bir şey düzelmez, 1 ay sonra yine olacak, artık çuval yırtıldı, kimsede bşr şeyler düzelecek diye umut etmesin, inanın iyi günlerimi, 500 kuruşa aldığımız bir lokmalık kekler markette 5 lira olmuş, marketlerede girenler hep aynı insanlar, giremeyenlerde hep aynı, markete her girdiğimde şaşkınlık ve korkuyla dışarı çıkıyorum, market çalışanları her sabah erken gelip etiket basıyorlar, herhangi bir şeyin fiyatı 3 gün aynı kalmıyor, neyse sıkıldım, bu kadar yeter, sabaha kadar yazsam bitmez

TÜM YORUMLARI OKU (38)