Tüm Koltukları Sökmüşler: Mültecileri Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı! Ölü ve Yaralılar Var

Van- Erciş Karayolundaki Çakırbey Mahallesi yakınlarında kaçak göçmenleri taşıyan minibüs takla attı. Meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybederken, 31 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili korkunç ayrıntılar geldi. Minibüsün koltuklarının söküldüğü, 35 göçmenin sığdırıldığı belirtildi.

Kaza, sabah saatlerinde Van kent merkezine yaklaşık 60 kilometre uzaklıkta bulunan Çakırbey Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İçinde 33 kaçak göçmenin bulunduğu minibüs sürücüsünün kontrolünden çıkarak takla attı.

İlk belirlemelere göre kazada, 2 kişi hayatını kaybederken, 31 kaçak göçmen de yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar Van'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Minibüsün koltuklarının sökülmüş

AA Van Bölge Müdürü İbrahim Yakut, feci kazayla önemli bir detayı anlattı. Yakut, kazaya karışan minibüsün koltuklarının söküldüğünü, sadece şoför koltuğunun bırakıldığını ve yaklaşık 30-35 düzensiz göçmenin sığdırıldığı söyledi.

Bir süre önce yine Van'da jandarma ekipleri bir minibüsü durdurmuş ve 15 kişilik minibüsten 70'ten fazla mülteci çıkmıştı.

İzmit'te Aile Vahşeti: Eşi ve Oğlunu Öldürdükten Sonra İntihar Etti
Yargıtay'dan Emsal Olacak 'Cinsel İlişki' Kararı: Boşanma Davalarında Erkek Tam Kusurlu Sayılacak
Prof. Dr. Tükek: 'Aşı Çalışmaları Umut Verici, Çalışmalar Bu Tempoda Giderse Kovid-19’un Azaldığını Görebiliriz'

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?