Tüm Eşyalarınızı Taşıyabileceğiniz Her Kombine Uygun Sırt Çantaları

İçine her şeyinizi koyabileceğiniz, bir şey satın aldığınızda bile poşete ihtiyaç duymadan yolunuza devam edebileceğiniz sırt çantaları için sizi aşağıya doğru alalım!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir”

1. Siyah krem sırt çantası!

Siyah ve krem... Tüm kombinlerinizin kurtarıcısı olacak o çanta! İster okula giderken, ister işe giderken çantamla kıyafetim uydu mu acaba derdi olmadan takıp çıkabileceğiniz bir çanta. Hayal değil gerçek!

Kendisi burada.

2. Pembe siyah çanta!

Tüm eşyalarınızı içerisine sığdırabileceğiniz genişlikte, hem de renk seçenekleriyle! Pembe siyah sırt çantası hayatınıza renk getirecek. Her şeyim simsiyah olmasın ama siyahtan da vazgeçemiyorum diye düşünenlerdenseniz bu çanta sizin için üretilmiş!

3. Siyah sırt çantası

Siyah çantalar tam bir kurtarıcı değil mi? Ne giydim, ne giyeceğim derdi hiç yok. Her şeyle uyumlu, eğer isterseniz 7/24 aynı çantayı takabilirsiniz. Ne demişler, siyah çanta hayat kurtarır!

Kurtarıcı siyah çanta için buraya tıklayın.

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
07.11.2022

Acaba gratis reklamı verdi onedio zannedersem gratis batık dünyanın indirimini yapsa rafları boş ne vakit gitsem aradigim ürün yada indirimli ürün bulunmuyor bari indirim yapmayın mal alacak paraları yok zavallıların oysa arkasında sabancı var diye biliyorum 🤔

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ