Tuluhan Tekelioğlu Kimdir? Tuluhan Tekelioğlu Kaç Yaşında, Nereli?

6 siyasi partinin kurduğu ittifak çerçevesinde bugün gerçekleştirilen ve sunuculuğunu Tuluhan Tekelioğlu'nun yaptığı 28 Şubat Zirvesi sonrasında pek çok kişi Tuluhan Tekelioğlu'nun kim olduğunu araştırılmaya başlandı. Sunucu ve yazar olan Tuluhan Tekelioğlu ile ilgili bilgiler pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Tuluhan Tekelioğlu’nun yazdığı kitaplar okuyucular tarafından yakından takip ediliyor. Peki Tuluhan Tekelioğlu kimdir, kaç yaşında? Tuluhan Tekelioğlu nereli? İşte detaylar…

Tuluhan Tekelioğlu’nun mesleği ve kaç yaşında olduğu gibi bilgiler insanlar tarafından araştırılan bilgiler arasında. Fransa doğumlu olan Tuluhan Tekelioğlu sunuculuk ve yazarlık yapmaktadır. Okuyucular tarafından, Tuluhan Tekelioğlu'nun eserleri merak edilmekte. Tuluhan Tekelioğlu kimdir? Tuluhan Tekelioğlu kaç yaşında ve nereli?

Tuluhan Tekelioğlu Kimdir?

Tuluhan Tekelioğlu Gülkan 5 Mart 1970 Tours, Fransa doğumlu olan Tuluhan TekelioğluTürk sunucu ve yazardır.

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bitirmiştir. Prof.Dr.Yavuz Tekelioğlu'nun kızıdır. Tuluhan Tekelioğlu Paris Sipa Press'te gazetecilik hayatına başladı. Hürriyet gazetesinde çalıştığı sırada Kenya'daki Kakuma Mülteci Kampı'nda BM Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) yararına gönüllü hizmet etti ve edindiği deneyimleri yazı dizisi olarak gazetesinde yayınladı. 2001'de Cine5'te Başka Yerde Yok, 2001-2003 arasında Habertürk TV'de Tatlı Sert, TGRT kanalında Tuluhan'la Her Sabah programlarını hazırlayıp sundu. 2005-2006 arasında Kanal D sabah haberlerini hazırlayıp sundu. Kanal 1 televizyonu için Güzel 1 Gün adlı sabah haber kuşağını sundu. 2009'da TRT 2'de Boğaziçi'nden programını sundu. Sabah gazetesinde 2007 yılında başladığı Her Şeye Rağmen İkimiz adlı röportajlarına halen devam etmektedir. Cumartesi günleri Sabah gazetesinde Her Şeye Rağmen İkimiz başlığı altında, genellikle evli çiftlerle röportajları yayınlanmaktadır.24 Ocak 2011'de 10 Temmuz 2011're kadar TNT Türkiye kanalıda akşam haberlerini sunmuştur.

Tuluhan Tekelioğlu’nun Kitapları

50'sinde Erkek

40'ında 40 Kadın

Her Şeye Rağmen İkimiz

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi