Tülin Şahin Anne Olduktan Sonraki Hayatını Anlattı: ''Önceliğim Artık Kızım!''

Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olan Tülin Şahin, magazin dünyasının sevilen isimleri arasında yer alıyor. Tülin Şahin 2019 yılında nikah masasına oturduğu Portekiz  Pedro de Noronha ile arasındaki davalar nedeniyle sık sık gündeme geliyor. 18 yaşından beri podyumların tozunu attıran Tülin Şahin, N Alaçatı dergisine konuştu. 2.5 yaşındaki kızı Siena Leyla'dan sonra hayatının değiştiğini anlatan Şahin, ''Önceliğim artık kızım!'' ifadelerini kullandı. İşte haberin detayları...

Unicef Türkiye elçisi ve Victoria Secret modeli olan Tülin Şahin, magazin dünyasının gözde annelerinden biri. N Alaçatı Dergisi için röportaj veren ünlü model hem başarıları hem de güzelliğiyle her zaman öne çıkmayı başarıyor. Röportajında annelik duygusunu tattıktan sonra hayatındaki önceliklerin değiştiğini söyledi.

''En doğal akışında yaşıyorum, yaşamak istiyorum.''

42 yaşındaki Tülin Şahin, “Doğum yaptığımdan itibaren süreci ve sonrası yani şu anı da en doğal akışında yaşıyorum, yaşamak istiyorum. Tıpkı olması gerektiği gibi. Önceliğim tamamen bana bağlı minik bir bebeğin tüm isteklerine en sağlıklı şekilde yanında olarak cevap verebilmek” ifadelerini kullandı.

“Hayatta her şey bir denge...''

Dünya çapında adını duyurmayı başaran ünlü güzel, kendisine sorulan “Bir yandan annelik bir yandan çalışma hayatını nasıl yürütüyorsunuz?” sorusuna, “Hayatta her şey bir denge. Organize ve disiplinli çalışırsanız her şeye yetişirsiniz. Tabii sevdiğim işi yapmak da burada çok önemli. Ama şu var ki tam 24 yıldır gerek ülkemde gerekse tüm dünyada sabah erken kalkıp her işime bir amatörün heyecanı bir profesyonelin bilgesi ile giderim.” diye cevap verdi.

Tülin Şahin, Pedro de Noronha'nın 'Kızımı Bana Göstermiyor' İddialarına ve Yapılan Haberlere Üzücü Bir Açıklama Getirdi

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var