TÜGVA'nın 'Yemin' Videosu Ortaya Çıktı: 'Cehenneme Sürüleceksiniz'

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın yöneticisi olduğu TÜGVA'nın yemin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde, Bilal Erdoğan'ın kürsüde olduğu sırada, Adalar'a özel vurgu yapılarak 'Başkomutanımız Erdoğan' ifadesi yer aldı.

Bilal Erdoğan’ın yöneticilerinden olduğu Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA), vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğuna dair belgeler gündemdeki yerini koruyor.

Son olarak, TÜGVA ile ilgili yeni iddiaların içinde bulunduğu belgelerde, 15 Temmuz ardından “FETÖ’nün ardından ortaya çıkan yurt boşluğunun doldurulması” ve hükümetin bu konuda TÜGVA ve TÜRGEV gibi vakıfları maddi olarak desteklemesi iddiası da yer aldı.

Bugün ise TÜGVA, Geleceğin Gençliği isimli bir toplantı düzenledi.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Metin Cihan daha sonra bir video daha paylaştı.

Söz konusu videoda 'Ey kafirler, yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz' ifadelerinin kullanıldığı görüldü...

Popüler İçerikler

Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
24.10.2021

Nazilerin 5 parmağı havadaydı bunların 1 parmağı havada.Aynı fanatiklik,aynı kin,aynı nefret.2. Dünya Savaşı Sonrası bir Alman yazar Münih bombalarla yerle bir olduğunda uyandı rüyadan Alman halkı demişti.Umarım sonumuz benzemez ama tarihin affı yoktur.Fanatiklik,hipnotize edilmiş kitleler ülkelerini felakete sürüklemişlerdir hep...

24.10.2021

Bu arada kötü bile olsa Naziler davaları uğruna savaşıp öldüler.Bunlarda o got de yok.Biz İdlib'deyiz,Yemen'deyiz diyorlar yeminlerinde.Bugüne kadar kaç şehit vermişler oralarda peki 0.Öyle torpille bir yerlere gelip ihale kapıp göbek büyütmeye benzemez o işler sizi aşar...

midem bulandı

24.10.2021

Silinmeleri lazım dünyadan

TÜM YORUMLARI OKU (62)