TÜGVA Belgelerinden Sonra Ortaya Çıktı: AKP'li İsimden İş Arayan Kadına Sarkıntılık Mesajları

TÜGVA'da çalıştıktan sonra yollarını ayırdığı öne sürülen bir kişi, AKP'ye yakın vakfa ait belge ve yazışmaları Twitter'da gazeteci Metin Cihan'a göndermeye devam etti.

Son paylaşılan görüntülerde Hakkari Yüksekova'da AKP İlçe Başkanlığı yapan Naci Bilici'nin kendisinden torpil ile iş isteyen bir kadına sarkıntılık yaptığı görüldü.

Bilici'ye ait olduğu öne sürülen yazışmalar sosyal medya hesabında çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Söz konusu mesajları sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Cihan, 'TÜGVA 'da kutlu yürüyüş' notunu ekledi.

TÜGVA'nın belgelerinden sızan bu konuşmanın ardından AKP'li Naci Bilici hesabını kapatarak kayıplara karıştı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
13.10.2021

Bayrak inmez, ezan dinmez alllaahuuuu ekbeeeer

Şerefsizlik almış yürümüş. Lanet olsun bir kadından bu türlü halinden bile faydalan insanlara.

13.10.2021

1-2 yıl önce de CHP'li bir ilçe örgütünde benzer muhabbetler ortaya çıkmıştı. Maalesef insanımız eline fırsat geçtiğinde, mevki sahibi olduğunda aşağılıklaşma seviyesini doruk noktasına çıkarıyor. Bu tür insanlar hep olacaktır önemli olan o şerefsizlere sahip çıkmadan cezalandırıp yanına bırakmamaktır. CHP yapmıştı bakalım bunu da şehven diye açıklayacaklar mı?

14.10.2021

. CHP Maltepe ilçe teşkilatında olan skandallar günlerce sabah / a haber çöplükleri ve trol ordusu iki üyenin yaptığı olayı CHP'ye mal ederek bu olayı siyasi malzeme haline getirmişti nasıl hatırlamazsın bilader. CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm'ün de vukuatları vardı. Biraz son 4-5 seneye baksan HDP'den AKP'Ye tüm partilerdeki benzer olayları duyarsın. Çünkü il teşkilatlarına özellikle parası olup da her türlü pisliğe sahip olanlarla doldurmuşlar.

TÜM YORUMLARI OKU (11)