TÜGVA Başkanı Eminoğlu'ndan İtiraf Gibi Açıklama: 'İçerden Belgeleri Almış Bu Adam, İfşa Ediyor'

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, gazeteci Metin Cihan'ın yayınladığı belgeler hakkında yaptığı açıklamada 'Bir kere bu içerden belgeleri almış bu adam, sızdırmış, yedek yapmış ve ifşa ediyor' dedi.

Eminoğlu,Cüneyt Özdemir'in canlı yayınına katılarak sorularını yanıtladı. 'Belgeleri sızdırmış, kendine yedek yapmış ve ifşa ediyor. Yola buradan çıksak bile ne kadar sıkıntılı olduğunu görürüz. Şu anda Metin Bey’in ifşa ettiği çalışmalar bizim çalışmalarımız oldu iddia ediliyor. Kendisinin evrakta düzenlediği yerler var, doğru bilgiler de var. Sistemimizden alınmış” diye konuştu.

"Yıllar sonra ifşa eden zihniyet, bunların taktiği ve uygulaması"

Metin Cihan'ın ifşa ettiği belgeler arasında doğru bilgiler olduğunu da kabul eden Eminoğlu, 'Yıllar sonra ifşa eden zihniyet, bunların taktiği ve uygulaması. Biz her konuda her açıklamayı yaparız. Hiçbir konudan çekinmiyoruz. Türkiye bir hukuk devletidir. Hepsine biz varız diyoruz' ifadesini kullandı.

Eminoğlu şunları kaydetti:

'Adalar konusunda kaybettikleri için her alanda saldırmaya devam edecekler. Gündemimiz bunlarla meşgul değil, biz gençlik çalışması yapalım ve gençlerin gelişimine katkı sağlayalım'

Ne olmuştu?

TİP Genel Başkanı Erkan Baş'tan TÜGVA Açıklaması: 'Yeni Bir Paralel Devlet Yapılanması'
İsmail Saymaz: 'AK Parti İçinden Aldığım Bilgiye Göre TÜGVA Listeleri Doğru'

Popüler İçerikler

Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Metin Akpınar'ın Kızı Duygu Nebioğlu Yine Ateş Püskürdü: "Birinci Bölüm Bitti, İkinci Bölüm Geliyor"
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır, Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
YORUMLAR
13.10.2021

Ahhhh aahhh üç kuruşa yaşamaya çalışırken ödediğimiz vergilerimiz kimlerin ceplerinde. Gençliğimizi omurgasız parazitleri beslemeye çalışarak yitirdik. Dünya'yı akıl ve bilim çağını deneyimleyemeden

13.10.2021

Buna çok pis fırça atarlar :D Tamamdır bu işin de gerçek olduğu anlaşılmıştır. Zaten aksi çıkar mı diye de pek düşünmemiştim. Bizim gençliğimizi yediniz tamam ama görüyorumki gelecek güzel gelecek . Siz gittikçe hak etmediğiniz maaşlardan , kadrolardan , yaşamlardan men edildikçe bu ülke düzecelecek . Şerefsiz kene bozuntuları .

13.10.2021

Adamlardaki mantık şu: Biz her türlü ahlaksızlığı ve adaletsizliği de yapsak hakkımızdır, ses etmeyin

TÜM YORUMLARI OKU (8)