Tuğrul Türkeş, İlk Kez MHP'yi Sert Şekilde Hedef Aldı: "Soyadımın Ekmeğini Yiyorlar"

Gezi tutuklularını ziyaret edeceğini açıklayan Alpaslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş ile MHP arasındaki gerilim büyüyor. 

Tuğrul Türkeş kendisine yönelik sert eleştiriler sonrası ilk kez MHP'yi yüksek tondan hedef aldı: '30 yıldır soyismimden ekmek yiyor hepsi.'

Kaynak: Halk TV-İsmail Saymaz

AK Parti Ankara Milletvekili ve Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Türk Delegasyonu Başkanı Tuğrul Türkeş'in, Osman Kavala ve Gezi tutuklularını görme talebini açıklamasının ardından MHP'yle arasındaki ipler gerilmişti.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya hesabı üzerinden Tuğrul Türkeş'e "Türkeş soyadına yakışmayan duruşsuzluğu ile tanıdığımız Tuğrul bey şimdi de Sorosçu Kavala’ya el uzatmış. Düştüğü zillet çukurundan ar etmediğini ve ciddiyetsizliğini bir kez daha göstermiştir" ifadelerini kullanmıştı.

Bu mesajın ardından MHP'li hesaplardan da Türkeş'e saldırılar başlamıştı.

Gazeteci İsmail Saymaz'a konuşan Tuğrul Türkeş ise ilk kez MHP'ye yönelik oludukça sert açıklamalar yaptı.

Kaynak

Türkeş gerileme ilişkin, "Çok merak ediyorum, neden hakaret etmeden düzgün bir tartışmanın tarafı olamıyorlar. Bunca hakarete ne gerek var, onu anlamıyorum" diye konuştu.

İsmail Saymaz'ın "Acaba size yönelik böyle bir üsluba başvurulmasının sebebi soy isminiz olabilir mi? Alparslan Türkeş'in oğlu olmanız mı?" sorusuna ise Tuğrul Türkeş'in yanıtı şöyle oldu: 👇

'Soyismim onları niye rahatsız etsin ki? Onlar ondan geçiniyorlar. 30 yıldır soyismimden ekmek yiyor hepsi. Sonra da Türkgün gazetesinde Türkeş'in çocuklarına saldırıyorlar. 30 yıldır mirasını yedikleri Türkeş'in kendi çocuklarını yetiştiremediğini her fırsatta ifade ediyor. 

Bunu kabul etmem mümkün değil de bir an için doğru kabul etsek kendi evindeki çocuğu yetiştirememiş Türkeş'in dağdaki çobanı nasıl adam ettiğini iddia ediyorlar o zaman. ​​​Gangsterliği size Türkeş mi öğretti?'

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Gazeteci Fatih Altaylı, Hakan Ural'ı Fena Tiye Aldı: "Erdoğan Bunlara Yem Atıyor"
'Dilenciler Kralı' Elazığ'dan Çıktı: Günlük Hasılatı ile Rekor Kırdı!
Türkiye'de Bir İlk: Vicdanının Sesini Dinleyen 8 Öğrenci İkinci Kez YKS'ye Girdi!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR

Adam diyor ki; siz bu adamları haksız yere içeride tutuyorsunuz ve ab ile yatırımcılar tarafından cezalandırılıyorsunuz. lafı eveleyip gevelemeyin hakssızsınız hatta boku çıktı diyor. yiyin birbirinizi diyip kenara çekilmem, bu noktada tuğrul türkeş %100 haklı. mankurtlarda siyasal islamcıların ensesinden tutmuşlar bırakmıyorlar.

30.07.2024

hey allahım ya, sen kimsin, soyadın niye önemli, bık bık bık. hayatınız düdük makarnası

30.07.2024

Herkesin aklından geçeni yazim: Sen kimsin ki.,, o senin değil babanın soyadı.... Asıl sen Alparslan Türkeş'in soyadını yiyorsun... Alparslan Türkeş'in partisini neye çevirdiniz, birde babanın partisini ve fikilrlerini nediğü belirsiz kişilere bırakıp kalktın Akp'ye katıldın.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ