Tuba Ünsal Yaptığı Paylaşımda Tekrardan Dua Etmeye ve Namaz Kılmaya Başladığını Belirtti, Yorumlar Gecikmedi!

Birkaç gün önce yaptığı bir paylaşımla tüm dikkatleri üzerine toplayan oyuncu Tuba Ünsal' a ve yaptığı paylaşıma gelen yorumlara gelin daha yakından bakalım!👇

Türkiye'nin oyuncu ve eski mankenlerinden olan Tuba Ünsal geçtiğimiz günlerde gündemi yerinden oynatan bir paylaşımda bulundu.

twitter.com

Paylaşımında tekrardan dua etmeye ve sabah namazı kılmaya başladığını belirten oyuncu bu paylaşımıyla Türkiye'de yer alan bazı tabulardan da bahsederek dikkatleri üzerine çekti.

Dindar bir ailede yer aldığını belirten oyuncu, ilerleyen dönemlerde küçükken yaptığı dua okumak, namaz kılmak gibi ibadetlerden uzak kaldığını ama şimdilerde bu gibi ibadetleri tekrardan yapmaya başladığını söyledi. Bu paylaşımla birlikte oyuncuya ve paylaşımına yapılan yorumlar da gecikmedi. Dilerseniz yapılan bu yorumlar nelermiş yakından bakalım 👇

Oyuncunun bu paylaşımı, bazı bireylere göre oldukça kişisel olarak görünmüş.

twitter.com

#2

Bazı bireyler ise bu ibadetin gizli yapılması gerektiğini belirtmelerinin yanında ünlülerle ilgili dini konulara da dikkat çektiler.

twitter.com

Kimileri oyuncunun namaz kıldığını söyleme çekincesinin mantıklı bir sebebi olmadığını düşünüyor.

twitter.com

#2

twitter.com

Bazı bireyler ise kime ne iyi geliyorsa onu yapılmasının gerektiğini ve bu iyi gelen şeylerin kategorileştirilmemesi gerektiğini belirtmektedir.

twitter.com

Kullanıcı yorumların birçoğunda ise oyuncunun yaptığı bu paylaşımın dikkat çekmek üzerine gerçekleştirildiği yönünde oldu.

twitter.com

#2

twitter.com
Tuba Ünsal’ın Son Durumu: Tuba Ünsal Kimdir, Neden Hastaneye Kaldırıldı?
Kime Gönderme Yaptı? Tuba Ünsal'ın 'Güzel Kadın Değil Tatlı Kadın Ömrü Uzatır' Şeklindeki İmalı Paylaşımına Tepkiler Giderek Büyüyor!
Herkesin Birbirinin Hayatına Karıştığı Dünyada Şeyma Subaşı'nın Açıklamalarına Bu Kez Tuba Ünsal Cevap Verdi!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
20.03.2022

Bir insan başörtüsünü çıkaracağını söylediğinde yaptığı bu hareket dünyanın en cesur hareketiymiş gibi saçma sapan lanse edilip alkışlıyorsunuz da bir başka insan eskiden ibadet ederdim şimdi tekrar ibadet ediyorum dediğinde - sizinle bunu paylaştığında - bundan banane , reklam bunlar , gibi gerizekalıca yorumlar yapıyorsunuz anlamadım doğrusu. Elinde içki şişesi barda, diskoda poz verse ''cesur pozlar'' diye saçma bir manşet atardınız ama olay başka türlü olunca - sizin tahammül edemeyeceğiniz- biranda tepki göstermeye sinirlenmeye başlıyorsunuz. Çok komik duruma, rezil duruma düşürüyor insan kendini. Tuba hanıma ibadetlerinin kabul olması temennilerimi iletiyorum. Allah kabul etsin :)

20.03.2022

Hadi canım hadi sen de biliyorsun gerçeği de işine gelmiyor duyar kasmak daha hoşuna gidiyor

20.03.2022

Tamam da bize ne? Dindarlığını Allah'a göster; bana insanlığın lazım.

20.03.2022

İbadet gizli olmalı diyenler var da yanılıyosunuz. Farz ibadetler aleni olabilir islami açıdan örnek bir davranış olduğu için. Fakat nafile ibadetler örneğin teheccüd namazı veya p.tesi perşembe oruçları gibi ibadetler gizli yapılması daha uygundur veyahut sadaka vermek... Bunlar farz olmadığı için Allah ile senin aranda kalsa daha iyi tabii. Ancak dediğim gibi böyle farz ibadetleri yapıp da bunlardan örnek alıp yapmaya başlayan çok insan olduğu için bize ne dememek lazım.

Pasif Kullanıcı
20.03.2022

Örnek alınacak kişiye bakarsan sadece show amaçlı olduğunu görürsün.Bu arada lütfen dininizi de ibadetinizi de kendiniz yaşayın kardeş.

TÜM YORUMLARI OKU (29)