Tuba Büyüküstün'ün İngilizce Konuştuğu Video Sosyal Medyada Alay Konusu Oldu!

Zeytin Ağacı'nın ikinci sezon çekimlerinde olan Tuba Büyüküstün'ün İngilizce konuşurken çektiği video, sosyal medyada alay konusu oldu! Detaylar 🙈

Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde oynadığı Cesur ve Güzel'den sonra uzun bir ara veren, ardından Sefirin Kızı'yla ekranlara dönen Tuba Büyüküstün,

Şimdilerde Netfllix dizisi Zeytin Ağacı'ndaki performansı ile konuşuluyor. İlk sezonuyla oldukça beğenilen dizinin, ikinci sezon için setlere döndüğünü de Tuba Büyüküstün'den öğrenmiştik hatırlarsanız.

Özel hayatını herkesten gizli saklı yaşamayı tercih eden fakat sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da daima çok konuşulmayı başaran Tuba Büyüküstün'ün geçtiğimiz günlerde Instagram hikayesinde paylaştığı video gündeme bomba gibi düştü!

Henüz denk gelmemiş olanlar için, sosyal medyayı sallayan, Tuba Büyüküstün'ün İngilizce konuşurken çektiği videoyu şöyle bırakalım...

Büyüküstün'ün "understand" kelimesini defalarca kullanarak "Birkaç gün önce kendimi anlamak istiyorum, anlamaya ihtiyacım var derken buldum. Biri beni sevgiyle, dürüstlükle tutuyordu ve söyleyebileceğim tek şey anlamam gerektiğiydi!" minvalinde bir açıklamada bulunduğu bu video, tüm sosyal medyada alay konusu oldu.

1. Buyurun, Tuba Büyüküstün'ün neden paylaştığı anlaşılmayan fakat büyük goygoya sebep olan videosuna gelen yorumlara beraber bakalım!

twitter.com

2. 👇

twitter.com

3. 👇

twitter.com

4. 👇

twitter.com

5. 👇

twitter.com

6. 👇

twitter.com

7. 👇

twitter.com

8. 👇

twitter.com

9. 👇

twitter.com

10. 👇

twitter.com

11. 👇

twitter.com

12. 👇

twitter.com

13. 👇

twitter.com

14. 👇

15. 👇

twitter.com

16. 👇

twitter.com

17. 👇

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Simge Sağın'ın Harbiye Konserindeki İddialı Sahne Kıyafeti Sosyal Medya Kullanıcılarının Diline Düştü!
Yalnızca Sesleriyle Değil Kalemlerini de Konuşturarak Yazarlığa Soyunan Ünlü İsimler
Johnny Depp Hakkında Korkunç İddia: "Yüksek Dozda Uyuşturucu ile İntihar Etti"

Popüler İçerikler

Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
22.07.2023

İyi de bize ne... Bende İngilizce konuşamıyor komikli kendini rezil etmiş birsey sandım da baktım. Bazen çok boş şeylere tepki veriyorsunuz.

24.07.2023

yok konuşabiliyorda ortada mantıklı bi cümle yok hikaye yok.. herkes ne anlatıyor diye gelmiş, bakmışlar bi bok anlatmıyor saçmalıyor millet de dalgaya vurmuş. olay bu yani, tepkisel bi durum yok.

22.07.2023

yabanci sevgili yapmış ve ayrılmış pişmanlık duyuyor... bizlik birşey yok yani dağılabiliriz..

22.07.2023

'Begginer'dan hallice olanlar Ingilizce seviyesi ile alay edip kendini teselli etmis lakin kadinin İngilizcesi gayet iyi. Sadece neden boyle seyler soyledigini anlamadik. Belki prova falandir

22.07.2023

Rol için prova falan yapıyor diye düşündüm, zira zerre samimiyet yok tavırlarda ezber bir texti tekrarlıyor gibi telafuz fena değil ama birinin İngilizce'sinin iyi olup olmadığı ancak spontane bir diyalogla anlaşılır diye düşünüyorum. Yoksa bir paragrafı telafuzu ile çalışarak ezberleyip tekrar etmek zor değil eğer verdi ise ingilizce bir röportajını izlemek lazım.

TÜM YORUMLARI OKU (51)