Tuba Büyüküstün Rol Arkadaşı Murat Boz İle Aşk Mı Yaşıyor? Önce Yemek Yediler Sonra Tekneyle Açıldılar...

Netflix'in yeni dizisi Another Self'de rol alacak olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un aşk yaşadığına dair iddialar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Dün akşam saatlerinde Beykoz'da baş başa yemek yiyen çift ardından tekne turuna çıktı. İşte detaylar...

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz Aşk Mı Yaşıyor?

Snob Magazin'in özel haberine göre; Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'un Netflix'in yeni dizisi 'Another Self'de yer alacak. İkili, dün akşam saatlerinde İstanbul'daki Balıkçı Abdullah'ta buluştukları ortaya çıktı.

Şarkıcı ve oyuncunun, samimi oldukları iddia edildi. Baş başa yemek yiyen Büyüküstün ve Boz'un daha sonra tekneyle açılmaları ise kafaları karıştırdı. İkilinin erken saatte mekandan ayrılıp, baş başa tekne keyfi yapması, 'Aralarında aşk mı var?' sorusunu akıllara getirdi.

Aşk İddialarına Yanıt Gelmedi

Büyüküstün, mekan çıkışında sahil kenarında çektiği video'yu Instagram'dan paylaştı. Oyuncu, daha sonra teknedeyken ise Boğaz manzaralı video'yu yayınlaması dikkat çekerek, Boz'la buluşmalarını ortaya çıkarmış oldu.

Büyüküstün, evlilik yolunda Umut Evirgen'den geçtiğimiz sene ayrılırken, Boz ise yine evliliğin eşiğinde olduğu Aslı Enver'le ilişkisine nokta koymuştu.

Taraflardan şimdilik bu aşk iddialara yanıt gelmedi.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede