Tuba Büyüküstün'den Tiyatro Oyununda Erkek Rol Arkadaşıyla Öpüşen Uraz Kaygılaroğlu'nu Eleştirenlere Ders!

Geçtiğimiz günlerde, Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünde oynadığı Aşık Shakespeare isimli tiyatro oyununda erkek rol arkadaşıyla öpüşmesi gündeme oturmuştu. Tuba Büyüküstün'e kimilerinin eleştirdiği hareket hakkındaki yorumu soruldu. Büyüküstün, meslektaşına destek çıktı. Eleştirenlere de ders verdi.

Hayatımıza Pis Yedili dizisiyle giren ve seneler içerisinde geçirdiği değişimle ününe ün katan Uraz Kaygılaroğlu, son dönemlerin en sık gündeme gelen isimlerinden biri biliyorsunuz.

Özel hayatı, kendine has tarzı ve paylaşımlarıyla sık sık gündem olan Kaygılaroğlu, en son başrolünde yer aldığı Aşık Shakespeare oyunundan sosyal medyaya sızan bir kesitle dikkatleri üzerine çekmişti hatırlarsanız.

Kaygılaroğlu'nun oyun için erkek rol arkadaşıyla tutkulu bir şekilde öpüştüğü anlar sosyal medyada tartışma yaratmıştı. Kimilerinin çok yadırgadığı görüntüler kimileri tarafından da oldukça doğal karşılanmıştı.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

Uraz Kaygılaroğlu'nun Tiyatro Oyununun Provasında Erkek Rol Arkadaşıyla Öpüştüğü Anlar Olay Oldu!

Rol için hemcinsle öpüşme meselesi Kaygılaroğlu'un gündem olan videosundan sonra birçok oyuncuya soruldu. Bu sefer de sıra Tuba Büyüküstün'e geldi.

Aramızda Kalmasın muhabirleri tarafından geçtiğimiz saatlerde görüntülenen Büyüküstün, hem meslektaşına sahip çıktı hem de eleştirenlere küçük bir ders verdi. İşte o anlar:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onca Krize Rağmen Evliliğin 8. Yılını Kutlamayı Başaran Neslihan Atagül'den Kadir Doğulu'ya "Devam" Mesajı!
Neler Oluyor? Wanda Nara'nın, Galatasaray'ın Yıldızı Mauro Icardi'ye Boşanma Davası Açtığı İddia Edildi!
Havasından Geçilmeyen Hafsanur Sancaktutan'ın Özel Hayatıyla İlgili Soruda Kırdığı Talihsiz Pot Olay Oldu!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
09.07.2024

Ahlaksız olanı göğe çıkartırız biz malesef ceket çıkarmak için izin isteyenlerin adı anılmaz. Onun için Tuba büyüküstünü de sanatçı görmüyorum şişirilmiş senelerce aklında kalan bir eseri mi var. Yok sadece hava cıva..

09.07.2024

Mide bulandırıcı

09.07.2024

Amma abartıyorlar. 5 saniyelik bir sahneydi. Sanki tüm oyun onun üzerine kurulmuş gibi konuşuyorlar. Bir de 1 seneye yakın sahnede olan oyun İstanbul'da oynanırken kimsenin o sahneyi diline dolamaması, turnedeyken farkına varılması da ayrı enteresan. Magazin basınından kültürlü olmalarını beklemek saçma da 1 senedir oynayan oyunu anca fark etmeleri de tiyatroya olan ilgilerini gözler önüne seriyor. Gerçi onu da yanlış yerden fark etmişler.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ