Tsushima'nın Devam Oyunu Ghost Of Yotei Duyuruldu!

Dün gece gerçekleşen State of Play sunumunun en sonunda sürpriz bir şekilde ortaya çıkan Ghost of Yotei, bizleri Japonya semalarına geri götürüyor.

Dün gece duyuruldu.

Oyuncular normal şartlarda Ghost of Tsushima 2 duyurusu bekliyordu. Çok sevilen ana karakter Jin Sakai'nin devam hikâyesini görmek isteyenler biraz üzülebilir çünkü Yotei, çok daha farklı bir senaryo sunuyor.

Hokkaidō semalarına gidiyoruz!

Ghost of Yotei'nin ana karakteri bir kadın olacak ve fragmandan anladığımıza göre bu karakterin peşinde bazı insanlar var. Tabii hikaye konusunda yeterli bilgilere sahip değiliz ancak Tsushima'da olduğu gibi yine açık bir dünyanın bizleri bekleyeceğini anlayabiliyoruz.

Jin Sakai ile arasında yıllar var!

Ghost of Tsushima'nın ana karakteri olan Jin Sakai'nin hikayesi bizlere 1273-1274 yıllarını sunuyordu. Ancak dün gece duyurulan Ghost of Yotei ise 1603 yılında geçecek. Yani Jin Sakai gerçekten 'hayalet' olmuş olacak.

Hatta 2025 yılında çıkacak.

1603 yılında geçecek bir hikaye sunacak olan Ghost of Yotei, 2025 yılında çıkacak ancak net bir ay bilgisi verilmedi. Dün gece gerçekleşen State of Play etkinliğinin belki de en çok dikkat çeken oyunlarından birisi olmayı da başardı kendisi.

İlginizi Çekebilir

Sims Serisinin En İyilerinden The Sims 3'e Gelen En Komik Yorumlar
Netflix Games'te Bedava Oynayabileceğiniz En İyi Oyunlar
Ünlü Yayıncı Pokimane Numarası Sızdıktan Sonra Yaşadığı Korkunç Deneyimleri Anlattı

Popüler İçerikler

Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Yok Artık Dedirten Olay: Üniversite, Erasmus Ödeneğiyle Mobilya Takımı Almış
Benfica'da Şov Yapıyorlar: Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü Portekiz Ekibini Sırtlıyor