Trump ve Putin Görüşmesi: "Çok Yapıcı Oldu"

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin yaklaşık 2 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası Putin’den, “Görüşme yapıcıydı ve görüşmeyi çok kıymetli buluyorum.' açıklaması geldi.

İki liderin görüşmesinde öncelikli konu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın sona erdirilmesiydi.

Ukrayna ile Rusya arasında yıllardır süren savaşın sona ermesi için İstanbul’da barış görüşmeleri yapılıyor.

ABD Başkanı Donald Trump, çıktığı Orta Doğu turunda Vladimir Putin’in gelmesi halinde kendisinin de İstanbul’a gelerek barış görüşmelerine katkı vereceğini açıklamıştı.

Ancak Trump’ın çağrısı Putin tarafından kabul görmemiş ve iki lider de İstanbul’a gelmemişti.

Trump ve Putin arasında yaklaşık 2 saatlik görüşme gerçekleştirildi.

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında 2 saate yaklaşan online bir görüşme yapıldı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, (Trump'la telefon görüşmesinde) İstanbul'da temasların yeniden başlamasının, tarafların 'genel olarak doğru yolda' olduğunu gösterdiğini belirtti.

Rusya Devlet Başkanı Putin, 'Görüşme yapıcıydı ve görüşmeyi çok kıymetli buluyorum.' dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

TÜBİTAK Açıkladı: Avrupa Kızlar Matematik Olimpiyatı’ndan 4 Ödül
Afrika Sıcağına Hazır Olun! Sıcaklık 10 Derece Birden Yükselecek
19 Mayıs Pazartesi Türkiye Gündeminde Neler Vardı?
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
En Düşük Emekli Maaşı İçin SGK Uzmanından Çok Konuşulacak Tahmin
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!