Trump, Kasım Süleymani'ye Küfür Etti: 'Bu O... Çocuğu Binlerce İnsanı Kolsuz ve Bacaksız Bıraktı'

ABD Başkanı Trump, öldürme emrini verdiği İran'ın Kudüs Gücü Komutanı general Kasım Süleymaniye'ye küfür etti. Trump, 'Yol kenarlarına bomba yerleştirmeyi severdi. Bu o... çocuğu yüzünden binlerce insan kolsuz ve bacaksız kaldı' dedi. 

İşte o açıklama 📹

Milwaukee'de düzenlediği mitingde konuşan Başkan Trump, şu ifadeleri kullandı:

'Biliyorsunuz Süleymani kolu, bacağı olmayan genç kadınların ve adamların sorumlusu. Onun sevdiği şey buydu. Yol kenarına bomba yerleştirmeyi severdi. Irak'ta, Afganistan'da binlerce ama binlerce yol kenarına kurulmuş bomba... Bu bomların kralıydı. Bu o. çocuğu yüzünden binlerce insanın kolu bacağı yok.

Ne olmuştu?

ABD'nin Irak'ta insansız hava araçları ile düzenlediği saldırı sonucu İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani ve Haşd-i Şabi komutanı Ebu Mehdi el Mühendis öldürülmüştü. İran'ın en önemli isimlerinden birinin hayatını kaybetmesinin ardından Tahran'dan intikam sesleri yükselmişti. İran, Süleymani suikastına karşılık ABD'nin Irak'taki üslerini vurmuştu.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
15.01.2020

Psikolojide buna yansıtma (psikolojik projeksiyon) denir kendini başkalarında görmek. Narsist kişilikler de daha sık görülen bir tür savunma mekanizması, sen de az oç değilsin. İşledikleri savaş suçlarının insan hakları ihlallerinin hangi birini sayalım. Daha gerçekçi düşüneceksek dünyanın bekçiliğini yapmayı kendilerine rol biçip istediği ülkeyi karıştırabilir, kendileri hiç bir ülke için tehdit değildir ama aynı güçte silahları barındıran başka ülkeler dünya için tehdit. Kısacası cötümüz yemiyor dünya olarak galaksinin başkanını dinliyoruz.

15.01.2020

Biride çıkıp demiyor ki bu orospu çocuğu Amerika yüzünden binlerce masum insan öldü.

15.01.2020

Abd nin başkanı mı yoksa kahvede okeye aranan dördüncü dayı mı belli değil amk

TÜM YORUMLARI OKU (21)