Trump’dan FBI'a Suçlama: ‘Malikanemden Pasaportlarım Çalındı’

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın geçtiğimiz günlerde FBI tarafından evine yapılan baskının yankıları sürüyor. Trump, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, baskında evinde bulunan pasaportlarının çalındığını iddia etti.

FBI malikaneye baskın düzenlemişti

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın evine FBI tarafından baskın düzenlenmiş ve Trump, yapılan baskının siyasi olduğunu söylemişti.

FBI ajanlarının ellerinde arama izniyle gelerek evdeki kasayı da açtıklarını belirten Trump, 'Bu baskın hem gereksiz hem de hiç uygun değil' dedi. Daha önce asla bir ABD başkanına böyle davranılmadığını eklemişti.

Trump’tan yeni iddia

Twitter’da hesabı askıya alınan Donald Trump, kendi kurduğu sosyal medya paylaşım sitesinden açıklamada bulunan Trump şunları söyledi;

FBI'ın Mar-a-Lago baskınında, diğer şeylerin yanında üç pasaportumu (birinin süresi geçmişti) çaldılar. Bu ülkemizde daha önce görülmedik düzeyde muhalefete saldırıdır... Üçüncü dünya!”

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Dünyanın En Tehlikeli Rotalarından Biri Olarak Biliniyor: Türkiye’deki Bu Yol, ‘Ölüm Yolu’nu Geride Bıraktı
Fotoğraflayana 3 Milyar Dolar Verilecek! CEO Teorisyenleri Davet Etti
Bir Kadının 60 Yaşındaki İş Arkadaşından Aldığı Mektup Sosyal Medyada Gündem Oldu
YORUMLAR
16.08.2022

Yedirmeyin şu adamı Eyyy Amarika! Sen kimsin ya?

16.08.2022

Türkiye değil olsaydı yanına kar kalırdı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ