Trump, ABD'yi Eleştiririp Çin'i Övdü; Sunucunun Yüz İfadesi Viral Oldu

Röportaj yaptıkları sırada Candace Owens'ın Çin'i kötü bir şekilde anması üzerine Trump araya girdi. ABD'nin eğitim sistemini eleştirirken, Çin'i de öven Trump'ın konuşmasından sonra sunucunun yüzündeki ifade de sosyal medyada viral oldu. Trump da kullanıcılar tarafından 'Maocu' ilan edildi.

Eski ABD başkanı Donald Trump, Candace Owens ile 24 Aralık'ta The Daily Wire'de yayınlanan bir röportaja katıldı. Muhafazakâr yorumcu ve siyasi aktivist olarak bilinen Owens, yaptığı Trump yanlısı aktivizmi ve Black Lives Matter ile Demokrat Parti'ye karşı eleştirileriyle de sıkça gündeme gelmişti.

Sputnik'in aktardığına göre röportajda konuşulan konuların çoğunluğunu pandemi ve Kovid-19 aşıları oluştururken, internetin dikkatini çeken diğer kısmı ise Trump'ın, ABD ve Çin eğitim sistemlerini karşılaştırması oldu.

'Çin'in eğitim sistemi bizimkinden çok daha iyi. Biliyor musun?'

Trump, çocukları kapsayan maske uygulamasından mutsuz olduğu yorumu üzerine sunucunun 'Sanki Çin gibi' çıkışı yapmasına tepki gösterdi.

Owens'in aksine 'Çin gibi' fikrine katılmadığını ifade eden Trump, 'Çin'in eğitim sistemi bizimkinden çok daha iyi. Biliyor musun? Eğitimde ikinci veya üçüncü olarak derecelendirilirler. Biz ise 44'üncü sıradayız' dedi.

Sunucunun o anki ifade ise sosyal medyada alay konusu oldu. Ayrıca Trump'ı da Çin savunucusu olarak nitelendiren kullanıcılar, Çin Halk Cumhuriyeti'nin kurucusu Mao Zedong benzetmeleri yaptı. 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
25.12.2021

trump reis senin tabanin akliyla dusunmez bu yuzden objektif soylemlere analizlere gelmezler, onlara otekilestirici dusmanlastirici asagilayici soylemlerle geleceksin, ey cinn sen kimsin diyeceksin, affedersiniz cinli diyeceksin, bunlar yarasa corbasi icer diyeceksin. senin tabanin anladigi dil budur.

Trump şöyle yada böyle derler ama kimse Trump döneminde ABD dolarının değerlendiğini , son yılların en düşük işsizlik oranını tutturduğunu , dış borcun azaldığını , halkın alım gücünün arttığını , ABD de gıda enflasyonunun düştüğünü söylemez ; tabi bu veriler ABD tunik ine göre :) .

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ