TRT Yayınına Çıkan Sinan Oğan’dan Ali Babacan’a Gönderme: Bilerek Adını Unuttu!

Seçimin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nı destekleyeceğini açıklamasından sonra TRT’de yapılan bir programa davet edilen Sinan Oğan, kendisinin adını unutarak ‘Bir seçimlik adayların adını unutuyoruz’ diyen Ali Babacan’a gönderme yaptı. 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Karar TV’de katıldığı yayında Sinan Oğan’ın adını unutmuş ve ‘Bir seçimlik adayların adını unutuyorum’ demişti. İkinci turda Cumhur İttifakı tarafını seçen Sinan Oğan da bu kararı sonrasında TRT’de bir programa davet edildi ve bu programda Ali Babacan’a göndermede bulundu.

İşte Ali Babacan ve Sinan Oğan arasındaki ‘isim unutma’ göndermeleri:

Sinan Oğan Erdoğan'ı Destekledi, TRT Yayınına Çıktı: 'Pazarlık Yaptık'

Popüler İçerikler

'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
YORUMLAR
25.05.2023

Aman ismini yanlış yazıp unutmayın kindar oğanın….

25.05.2023

Yok Saruman o

25.05.2023

Sinan'ı isimli çıkarcı arkadaşı geçtim de Babacan isimli dünkü bok neden bugün kıymetli oldu? Şu eski şeriatçı, yeni modern tipleri azıcık yüzdeleriyle meclise sokanlara da yazıklar olsun.

Pasif Kullanıcı
25.05.2023

Atatürk'ün CHP'si değil, ilkesizlerin yeni CHP'si oldu çünkü malesef. ilkeli ve samimi Atatürkçüler sizin gibi babacan davutoglu kaftancioglu vb. isimlere tepki gösteriyor. bazıları ise sırf "nasılsa işimize yarar" yada "seçilene kadar aman sus Kılıçdaroğlu'nu eleştirmeyelim kazandıktan sonra bakarız" mantığıyla düşünüyor ne yazık ki ve bu çok yanlış. kaftancıoğlu, demirtaş, ergin, davutoğlu, babacan vb gibi kişiler iktidar olurlarsa elde ettikleri güç ile bizi "modern ve gelişmiş Türkiye'ye" taşıyacağına inanan varsa buyursun, saygı duyarım, ben zerre kadar inanmıyorum.

25.05.2023

İsmini unutan adamdan böyle intikam alan birisi, soyismini yanlış söyleyen gazeteciye seçimden sonra neler neler yapar bekleyip görelim.

TÜM YORUMLARI OKU (51)