TRT Spor Yıldız Ekranlarında İki Kadın Voleybolcunun Dudak Dudağa Öpüştüğü Anlar Canlı Olarak Yayınlandı

2022 FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan ile Brezilya karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Sırbistan üst üste ikinci kez dünya şampiyonu oldu. Finali kaybeden Brezilya'da ise Carol, daha önce Türkiye'de de beraber forma giydiği Hollandalı Anne Buijs ile sarıldı. TRT Spor Yıldız'ın yayınladığı görüntülerde iki yıldız voleybolcunun dudak dudağa birbirlerini öptüğü görüntüler canlı olarak yayınlandı.

Finalin ardından şampiyonluğu kaybeden arkadaşı Carol'ü öpen Hollandalı Anne Bujis'in görüntüleri TRT Spor Yıldız ekranlarına yansıdı.

Sosyal medyada da binlerce kez paylaşılan görüntüler goygoycuların diline düştü.

Ana Carolina da Silva ile Anne Buijs'in dudak dudağa öpüştüğü anlar👇

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
17.10.2022

Özellikle onedio Editörleri şu olaydan vazgeçin artık vazgeçin sırf bu ilişkileri normalleştirmek için bir kısmınız devamlı gözümüze sokar gibi paylaşım yapıyorsunuz o da yanlış bir yol tabi ki ama bir kısmınız da sırf kaos olsun karşı çıkanların sayısı artsın diye bunu devamlı yapıyor. Bırakın artık bu paylaşımları bırakın insanlığııinızı sorgulayıp bırakın. iki amaç için de paylaşım yapan sizlerin nemalandığınız,ücretinizi veren kişiler aynı onu biliyoruz, anladık artık ve anlamaya anlatmaya devam edeceğiz.

18.10.2022

Kimin normal kimin anormal olduğuna sen mi karar veriyorsun uluslararası alanda eşcinsel insanlar normal bir birey olarak görülür senin cehaletine göre anormalse sen bence önce aynada kendi hayatını gözden geçir.

17.10.2022

Bakalım Rtük ceza verir mi TRT'ye...

Tek derdimiz o zaten

17.10.2022

Trt şok

TÜM YORUMLARI OKU (53)