TRT'nin Şampiyonluğun Ardından Ebrar Karakurt ve Vargas'la Köşe Kapmaca Oynaması Tepkiyle Karşılandı!

Filenin Sultanları dün akşam bize tarifsiz bir gurur yaşattı! Sırbistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonu olan kadınlarımızın hepsi çok başarılıydı ancak geceye dair çok konuşulan birkaç isim vardı. Galibiyette çok büyük bir payı olan Melissa Vargas ve son günlerde hedef gösterilmesine rağmen sapasağlam ayakta duran Ebrar Karakurt. Gelgelelim TRT'nin bu iki isimle de röportaj yapmaması tartışmaları beraberinde getirdi!

Dün akşama dair Türkiye'yi gururlandıran o kadar çok an vardı ki, tüylerimiz diken diken izledik. Eda Erdem, Gizem Örge, Melissa Vargas, Ebrar Karakurt, Zehra Güneş ve dahası... Kadınlarımızın hepsi de müthiş bir performans sergiledi!

Ancak geceye dair bazı anlar ve kilit noktalar vardı ki, hepsini de çok konuştuk. Cinsel yöneliminden dolayı hedef gösterilen ve sistemli zorbalığa uğrayan Ebrar'ın sergilediği performans, Melissa Vargas'ın göğsümüzü kabartan müthiş performansı ve Gizem Örge'nin kendisini takıma almayan Guidetti'ye inat sergilediği müthiş performans ve ağlayarak babasına seslenmesi... Hepsi de tüylerimizi diken diken etti!

Özellikle Ebrar'ın şampiyonluğun ardından ve İstiklal Marşı okunurken gözyaşlarına boğulması hepimizi duygulandırdı. Kendisini sırf cinsel yöneliminden dolayı Milli Takıma layık görmeyen kişilere şampiyonlukla tokat gibi bir cevap verdi Ebrar.

Bakan Mehmet Şimşek'in paylaştığı tebrik fotoğrafında Ebrar'ın olmaması, TRT'nin Ebrar ve Vargas'la röportaj yapmaması gibi birçok detay; özellikle sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Sadece maçın iki yıldız ismiyle röportaj yapılmaması değil, Vargas ve Ebrar'ın çiftetelli oynadığı anların gösterilmemesi gibi birçok detay tartışmalara neden oldu.

TRT'nin adeta köşe kapmaca oynaması karşısında sosyal medya halkı da sessiz kalmadı tabii.

twitter.com

Bunun bir "itibarsızlaştırma" olduğuna vurgu yapıldı.

TRT'nin Ebrar'la röportaj yapmamak için yayını kestiğini öne sürenler bile oldu...

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Çoğu kişi önemli anlarda ekrana yansıtılan görüntülerden şikayetçiydi...

Hepinizle tek tek gurur duyuyoruz! ❤️

Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

Megastar Tarkan'dan Filenin Sultanları'na Öpücüklü Büyük Destek
Avrupa'nın 1 Numarası Filenin Sultanları'na Mehmet Şimşek'ten Tebrik: Fotoğraf Yorumlara Neden Oldu

Popüler İçerikler

Tiryakinim’i Bayhan'dan Daha İyi Söyleyebileceğine Kanaat Getiren Yeliz Yeşilmen Performansıyla Topa Tutuldu
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Okan Bayülgen Televizyonu Bıraktığını Açıkladı!
YORUMLAR
04.09.2023

Yobazların sözcüsü olmak adına halka cephe alarak günü kurtarırsınız sadece.

Pasif Kullanıcı
04.09.2023

Komik olmayın be! Hiç kimse hiçbir şey gözümüzde sizin kadar itibarsız olamaz! Gram değeriniz gram itibarınız yok! Kurban olun kızlara…

04.09.2023

Ben izlerken çılgına döndüm istiklal marşı okunurken sesle görüntü birbirine uymuyordu.. Ebrar 3lu çektirmiş o yok..maç sonu canlı canlı sahada coşkuyu yansıtmak yerine gereksiz slow motion görüntülerle anı kacirmamiz.. Vargas ve Ebrar ile röportaj beklerken yapmaması... bakanın, Vargasım da Vargasım modunda olmasi gerekirken reisim de reisim olması... spikerlerin gereksiz laf kalabalığı ayyy şimdi yazarken bile sinir oldum yine...

TÜM YORUMLARI OKU (29)