TRT, Kılıçdaroğlu'nun Paylaştığı Erdoğan Videosunu Kaldırttı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine giderken PKK liderlerinden Murat Karayılan'ın Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Haydi' isimli reklam filmine montajla eklendiği görüntüleri miting meydanlarında izletti. 

Erdoğan geçtiğimiz günlerde katıldığı TRT yayınında bu görüntülerin montaj olduğunu itiraf etti.

TRT görüntüleri kaldırttı

Kılıçdaroğlu da bunun üzerine Erdoğan'a tepki gösterdi. Erdoğan'ın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, 'Montajcı sahtekar. Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!' dedi.

Paylaşılan video için harekete geçen TRT, Twitter’da paylaşılan videoya telif atarak yayından kaldırttı.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
27.05.2023

çok net söylüyorum çekinceleri olmasa direkt Kk'nu kaldırırlar

27.05.2023

O kadarcık saygıları var..

Pasif Kullanıcı
27.05.2023

Yatacak yeriniz yok NET.

27.05.2023

Her bir yaptigi saibe ve sorular dolu Hükümet bu kadar iskence 21 yil bir son verin gidin.Fetöyle ortak Devletin bütün yapilarini helak ettiniz.Ve halada Fetöyle ortakiliginizin eseri Hüdapar Hizbullahcilar da sisteme dahil oldu.Iktidara geldiginizden bu yana ölen kadinlarin sayisi simdi Hizbullahci-Yeniden Refah ve siz akp lilerle bu belkide 10 kat yada 100 kat daha da artacak.Amaciniz berbat ekonomi yerine berbat Hukuk konusulmasidir.Zaten berbat Hukuk sistemi sizinde isinize cok yaramaktadir.Baskalarina suc sayilan esrar eroin isleri sizinkilere pudra uygulamasini gecemiyor.Savcilar hakimler hep temkinli suc var ama dalarsam yeri Hakkari olur korkusu..Yada yükselemem korkusu.Yani olmayan Adalete böyle kalsin diye akp cennahidir.

TÜM YORUMLARI OKU (18)