TRT İddiaları Reddetmişti: Gülben Ergen, Ailem Dizisinde Rol Alacağını Açıkladı!

Gülben Ergen'in TRT Tabii'de yayınlanacak MEB-TRT iş birliği yapılan Ailem dizisinin ikinci sezonunda yer alacağı iddiaları TRT tarafından yalanlanmıştı. Gülben Ergen, yalanlanan iddiaların ardından bugün yaptığı paylaşımla dizide rol alacağını açıkladı.

Gülben Ergen'in TRT Tabii'de yayınlanacak Ailem dizisinin ikinci sezonunda yer alacağı iddiası dün gündem olmuştu.

Gülben Ergen'in Ailem dizisinde başrol oynayacağı iddiasının sosyal medyada konuşulmasının ardından TRT iddiaları yalanlamıştı. TRT'nin resmi X hesabından yapılan açıklamada, 'TRT'nin yayın planlamasında Gülben Ergen'in başrolünü üstleneceği 'Ailem' adlı bir dizi ya da herhangi bir dizi projesi bulunmamaktadır. Sosyal medyada dolaşıma sokulan iddialar asılsızdır' ifadelerine yer verilmişti.

Gülben Ergen, bugün yaptığı paylaşımla Ailem dizisinde yer alacağını açıklamış oldu.

twitter.com

Gülben Ergen, MEB ve TRT iş birliğiyle yapılan Ailem dizisinin ikinci sezonunda rol alacak. Dizi, TRT Tabii'de yayınlanacak.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yeşilçam'ın Usta İsmi Necdet Kökeş Hayatını Kaybetti
Biraz Ağlamaklı Olacağız: Son Yıllara Damga Vuran 15 Dram Filmi
Netflix, Bridgerton'ın 4. Sezonunu Yayınladı, Seyirci Yorum Yağdırdı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

AKOM Tarihi Açıkladı: İstanbul’un 5 İlçesine Kar Uyarısı
Okullarda Türk Bayrağı Uygulaması: Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 81 İldeki Tüm Okullara Türk Bayrağı Talimatı
Manchester City-Galatasaray Maçı Öncesi ESPN'den Galatasaray Analizi
YORUMLAR

Alttan alttan hükümete sallıyorlar sonra kanallarında dizi çekiyorlar. Olm siz var ya... Ne desek boş.

Şu bakamayan Mahinur Göktaş'a geçen biyometrik verilerin internette kullanılmasının sakıncaları soruldu da "Bütün bilgilerimiz zaten Amerika'nın elinde değil mi?" diye bir cevap verdi. Hahahaha başka ülkelerde bunları meclisten içeri sokmazlar.

02.02.2026

Amma da abarttınız hocam!?:( Lütfen liyakat abidesi bakanlarımıza laf söyletmeyiz:(:(:(

Hele şu diğeri? Bakamayan Yusuf Tekin. Milletin çocuğuna imam hatip dayatır, okullara sabun koymaktan acizdir ama kendi çocuğunu reklamlarında hijyeni vurgulayan özel kolejlere gönderir. Başka ülkelerde bunu hem meclisin hem de okulların kapısından içeri sokmazlar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ