TRT, Ekrem İmamoğlu'na Ambargo mu Uyguluyor? "İBB'nin Reklamlarını Parasıyla Bile Yayınlamıyorlar"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Murat Kurum'un TRT'de çıkan haberlerine tepki göstermişti.

2019 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinden bu yana Ekrem İmamoğlu'na uyguladığı ambargo nedeniyle tartışma konusu olan ve 'kamu yayıncılığı' ilkesiyle bağdaşmayan yayın politikaları yürüttüğü belirtilen TRT'ye bir tepki de İmamoğlu'nun danışmanı Murat Ongun'dan tepki geldi.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Ongun şu ifadeleri kullandı:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Öte yandan AK Parti’nin Başkan adayı Murat Kurum’un Haliç Kongre Merkezi'nde İstanbul için vaatlerini sıraladığı konuşması onlarca kanal tarafından canlı verildi.

Kritik İBB Seçim Anketi: Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu Önde?

Popüler İçerikler

Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
Dünyanın En Ünlü YouTuber'ı Mr.Beast 26 Tane Tesla Hediye Edecek
YORUMLAR
25.01.2024

TRT, tiranlığa hizmet eden bir Kurum değil mi zaten?

25.01.2024

Bahçeli gibi söylüyorum: TRT kapatılmalıdır. TRT artık milletin kanalı değil, bir takım holiganların, bağnazların kanalı olmuştur. Gerçeklikten ve tarafsızlıktan uzaklaşmıştır. Bunun için TRT ya kendine çeki düzen vermeli ya da derhal yayın hayatına son verilmelidir.

25.01.2024

Şu bizim telefon alırken bile vergi verdiğimiz, "devlet kanalı" olan trt mi? Paramı al, herkese eşit olacağına bana taraf ol! Oçları.

TÜM YORUMLARI OKU (4)