TRT, 100. Yıl Etkinliklerini İsrail Filistin Savaşı Nedeniyle İptal Etti

TRT'nin Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenecek etkinlikleri, 'Gazze'deki insanlık dramı' nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

TRT'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“TRT, Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenleyeceği ve tüm hazırlıkları biten eğlence odaklı konser ve gösterileri, Gazze'de yaşanan endişe verici insanlık dramı nedeniyle ileri bir tarihe erteledi."

Ertelenen konser, gösteri ve diğer etkinliklerin gerçekleştirileceği tarihler daha sonra açıklanacak.

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

Popüler İçerikler

Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
Kobani Davası'nda Kararlar Açıklanıyor: Selahattin Demirtaş'a 42 Yıl Hapis Cezası Verildi
YORUMLAR
16.10.2023

trt artık Türk kanalı olmadığı için normaldir... ulan çıkın biz arap kanaliyiz diye açıklama yapın rahatlayın futbol maçını niye yayinladiniz o zaman ? amaç başka amaç Türk yurdunda Atatürk adına birşey yapmamak yapmak istememek neyin ne olduğunu biliyoruz şükür ve size inat coşkulu şekilde kutlayacagiz... Atatürk'ü ve cumhuriyeti sizin gibi Türk düşmanlarına inat savunacağız...

16.10.2023

trt bizi ilgilendirmiyor, turk milletini de temsil etmiyor. zaten trt seyretmiyorum. ama trt genel kafa yapısını ve Türkiye cumhuriyeti ile bir bağının kalmadığını açıkça göstermiş oldu. 29 ekim akşamı fox tv de gösterilecek olan Atatürk filmini izleyeceğim. trt de ne yaparsa yapsın. bence turkiye cumhuriyeti, Atatürk, laiklik demokrasi hassasiyeti olan herkes TRT'yi silmeli.

16.10.2023

Bize ne kardeşim savaştan. Cumhuriyetimizin 100. yılını anlı şanlı kutlamayan bir trt kabul edilemez. Trt artık yok hükmündedir.

TÜM YORUMLARI OKU (56)