Hacı Bayram-ı Veli'nin, Molla Numan'ı Burak Sevinç Kimdir? Burak Sevinç Kaç Yaşında ve Nereli?

Bir süredir yayınlanması beklenilen Aşkın Yolculuğu Yunus Emre dizisinin devamı niteliğindeki, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin oyuncu kadrosu ve fragmanları daha dizi başlamadan izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Seyircilerin büyük bir heyecanla beklediği o gün geldi! TRT 1 ekranlarında bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinde Molla Numan karakterini canlandıracak olan Burak Sevinç hakkında izleyiciler araştırmalara başladı. Peki Burak Sevinç kimdir? Burak Sevinç nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

TRT 1 ekranlarında bu akşam ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak olan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisinin başarılı oyuncu kadrosu dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu kadrosunda, seyircilerin en çok araştırdığı isimler arasında ise Burak Sevinç yer alıyor. Peki Burak Sevinç kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar...

Burak Sevinç Kimdir?

27 Ekim 1985'te Zonguldak’ta doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Zonguldak’ta tamamladı. Üniversite için İstanbul’a taşınan Sevinç, Yıldız Teknik Üniversitesi, Tasarım Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları Bölümünü bitirmeden üniversiteyi ikinci sınıfta bıraktı, müzisyenlik mesleğine ağırlık verdi.

Burak Sevinç Kariyeri

Sevinç, 2011'de yönetmen Ahmet Katıksız’ın isteği üzerine Babam İçin dizisinde“Alpay” karakterini canlandırarak ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 2012'de Yol Ayrımı dizisinde “Yusuf”u canlandırdı.  Daha sonra 2013'te Merhaba Hayat ve yine 2013'te Yalan Dünya gibi dizilerde küçük roller aldı. Tekrar 2013 senesinde Pana Film imzalı olan Ben Onu Çok Sevdim dizisinde rol almaya başladı.

2013'te aynı yapım şirketinin başka bir dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu'da, Polat Alemdar'ın koruması 'Timur Emir'i canlandırdı. 2015'te Evli ve Öfkeli'de, 2016'da Altınsoyla'da ve yine 2016 yılında Dönerse Senindir filminde rol aldı. Ünlü oyuncu asıl çıkışını, 2017-2019 yılları arasında Söz dizisinde canlandırdığı “Fethi Kulaksız” karakteri ile sağladı.

14 Şubat 2020'de vizyona giren başrolünü Algı Eke ve Nur Sürer ile paylaştığı Nasipse Olur romantik komedi filminde oynadı. Bu filmde “Gökhan Hancıoğlu” karakterine hayat verdi. Aynı sene Kırmızı Oda dizisinde “Doktor Deniz Saner”e hayat verdi. 2020'nin başlarında ilk tiyatro deneyimini Gökçe Bahadır ile birlikte başrolünde oynadığı İzmir'in Kızları müzikalinde yaşadı. 11 Mayıs 2020'de COVID-19 pandemisi nedeniyle müzikal durduruldu. 1 Ağustos 2015'te İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu ve yoga eğitmeni Şirin Kılavuz ile evlendi.  Mayıs 2021'de çift, tek celsede boşandı.

İlgili haberler;

Hacı Bayram-ı Veli'nin, Ayşe Hatun'u Kimdir, Kaç Yaşında ve Nereli?
Hacı Bayram-ı Veli'nin, Molla Rüstem'i Fırat Topkorur Kimdir? Fırat Topkorur Kaç Yaşında ve Nereli?
Hacı Bayram-ı Veli'nin, Mevlüt Bey'i Sinan Albayrak Kimdir? Sinan Albayrak Kaç Yaşında ve Nereli?

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!