Troller 5 Yıl Önceki Fotoğrafı Gündeme Taşıdı, Ali Sunal Cevap Verdi: 'Hiçbir Gencin Burnu Bile Kanamasın'

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür programı ekibinin 5 sene önce sette açtıkları 'Berkin Elvan' pankartı sosyal medyada çoğunluğu 'troll'lerden oluşan hesapların hedefi oldu. #GüldürGüldürİzlemiyoruz etiketiyle çocukların ölümlerini karşılaştıran trollere Ali Sunal, yine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

14 yaşındaki Berkin Elvan, Gezi eylemlerinde polis tarafından atılan biber gazı kapsülü ile başından vurulmuş ve hayatını kaybetmişti.

Güldür Güldür ekibi de ölümünden bir sene sonra Berkin Elvan için sette bu pankartı açmıştı.

Twitter gündeminin ilk sırasındaki #GüldürGüldürİzlemiyoruz etiketiyle ekibe ve Ali Sunal’a tepki gösterenler, Berkin'in ölümünü Eren Bülbül'le karşılaştıran paylaşımlarda bulundu. Eren'in neden anılmadığını sordu.

15 yaşındaki Eren Bülbül, 2017'de Trabzon'da PKK saldırısında hayatını kaybetmişti.

Henüz 15 Yaşındaydı: Trabzon'daki Terör Saldırısında Hayatını Kaybeden Eren Bülbül Sosyal Medyanın Gündeminde

Ali Sunal ise Eren Bülbül'ün neden anılmadığını soranlara, Eren için yaptığı "İyi ki varsın… ve hep var olacaksın güzel kardeşim" paylaşımını alıntılayarak yanıt verdi. Sunal, “Görmek isteyene! Kavgalar olmasın hiçbir gencimizin burnu bile kanamasın dileğim budur” dedi. 👇

Popüler İçerikler

Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
20.06.2020

Nasılda çürümüş, pislik bir zihniyet bu arkadaş. Birini pkk öldürmüş "O yaşa Eren.", birini polis öldürmüş "Terörist Berkin." Biri de sormuyor ki "Bu çocuklar niye öldü?" diye. Ölen çoluk çocuk adamların umurunda bile değil. Yeter ki çok ulu paha biçilmez reisleri eleştirilmesin, kimse laf söylemesin.

20.06.2020

Bende çocuk oldum ama polise taş atmadım hiç Eren gibi kahramanla diğerini karşılaştırma bile

20.06.2020

1. Yorumların çoğunda Berkin Elvanın çocuk olduğu, terörist olmadığı falan söyleniyor. Ana fikirde zaten kimse yetişkin veya terörist demiyor. Sadece gerçekten ekmek almaya gitse orada olmayacak ve ölmeyecekti. Keşke ölmeseydi, keşke sadece ekmek almaya gidip evine geri dönseydi. Ama ortada resimler varken bi zahmet salağa yatmayın lütfen... 2. Mesela Ali İsmail Korkmaz; Aynı Gezi olaylarında Eskişehir'de Polisin yanında dolaşan kim oldukları bilinmeyen kişilerce sopalarla vahşice dövüldü, 38 gün komada kaldı ve öldü. Ama bir berkin elvan gibi konuşulmadı. 3. Mesela Yasin Börü; Kurban bayramın 4. günü komşularına et dağıtırken, pkk sempatizanları tarafından önce bıcaklanıp, sonra balkondan atıldı, ama bir berkin elvan kadar konuşulmadı. 5. ömer yıldız (15), Diyar Bilen (13), fırat simpil (13), elif şimşek (9), elif terim (11), bu isimleri duydunuz mu hiç? Ya Ceylin Naz Aydın (3) duydunuz mu, Ya Bedirhan Karakaya (11 aylık)????

20.06.2020

Bunların suçu neydi? bunlar bir berkin elvan etmiyormuydu??? Niye kimsenin sesi çıkmadı??? Çünkü siyasi değil di değil mi?? Prim yapmazdı bunlar, sadece istatistikteki 1 lerdi, pkk 1 çocuk daha öldürdü... gözünüz öyle bir nefretle dolmuş ki, hatalı olmasdı önemli değil, akp nin polisi öldürmüşse savunalıma dönmüş iş. bu saydığım isimleri akpnin polisi öldürde şimdi hepsini biliyor olurdunuz...

20.06.2020

Troller size tavsiyem var. Devlet Bahçeli'nin Berkin Elvan tweetlerine de bakın. :D

TÜM YORUMLARI OKU (54)