Trenin Önüne Atlayarak İntihar Etmek Üzere Olan Adamı Son Anda Kurtaran Kahraman Kadın

İngiltere'de yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yaşanan olayda bir adam telefonla konuştuktan sonra öfkeleniyor ve o sırada geçmekte olan bir trenin önüne atmaya karar veriyor kendini. Neyse ki kahraman bir kadın durumu fark edip saniyeler içinde adamı kurtardı. 👏👏👏

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
16.01.2018

Dün Amerika'da bir adamın başka bir kadını dövdüğü videoyu izledik. Bugün de İngiltere'de bir adamın hayatını kurtaran başka bir kadının videosunu. İşte dünya böyle bir yer.

16.01.2018

Amerikada kadını döven Türktü kardeşim onu da dip not düş. Çünkü Amerika her ne kadar insanı açıdan zayıf olsada kadın cinayetlerinde İngiltere ve Fransadan bile daha az. Genelleme yapmak yanlış olur ama adamlar kilise, okul basıp çoluğu çocuğu öldürüyorlar, ama namus cinayeti gibi zırvalıklardan kadın öldürme oranı en az ülkelerden. Tabi benim dediğim 2016-2017 yılı oranları.

17.01.2018

O bu değilde kadın neyin var demek için adamın yanına gelmesi takdire şayan. Türkiye'de kimse kimseye sormuyor artık böyle şeyler. Kimse umursamıyor birbirini. Eğer kurgu bir video değilse gerçekten müthiş bir insanmış o kadın.

17.01.2018

bunu yazmaya gelmiştim Turkiye'de olsa onlar kaçarak ordan uzaklaşır adam da hakkın rahmetine kavuşurdu

Pasif Kullanıcı
17.01.2018

oha harika.. böyle olaylarla karşılaşırsam diye kas yapmaya gidiyorum. o kadının yerinde ben olsaydım, kesin trenin altına beraber giderdik.

TÜM YORUMLARI OKU (65)