Onedio Logo

Treni Görüp Dengesini Kaybeden Şahıs, Köprüden Düşerek Hayatını Kaybetti

Kapak Görseli

Başkentte tren raylarının bulunduğu köprü üzerinde yürümeye çalışan şahıs, trenin gelmesi üzerine dengesini kaybetti. Şahıs, köprüden düşerek, hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Sincan-Kayaş banliyö seferlerinin yapıldığı Mamak ilçesi Saime Kadın köprüsü üzerinde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde banliyö trenlerinin güzergahı olan Saime Kadın Köprüsü üzerinde yürüyen emekli bekçi Şenel Çevik (61), o sırada Kayaş yönünden gelen banliyö trenini gördü. Paniğe kapılan Çevik, rayların yan tarafına düştü. Kalkmaya çalışan Çevik, trenin hızının da etkisiyle dengesini kaybederek, köprüden aşağı düştü.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar tarafından polise ve sağlık ekiplerine haber verildi. Sağlık ekiplerinin müdahalesine cevap vermeyen Çevik, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis olay yerini şerit içine alarak güvenlik önlemi aldı. Bir süre sonra olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. İnceleme sonrasında hayatını kaybeden Çevik, Ankara Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

Cihan

Popüler İçerikler

Müzisyen Özdemir Erdoğan'ın Sanat Güneşi Zeki Müren'e Yönelik Sözleri Büyük Tepki Çekti!
Müzisyen Özdemir Erdoğan'ın Sanat Güneşi Zeki Müren'e Yönelik Sözleri Büyük Tepki Çekti!
Birleşmiş Milletler’de Dikkat Çeken Anlar: BM Moderatörüne “Turkey Değil Türkiye” Uyarısı
Birleşmiş Milletler’de Dikkat Çeken Anlar: BM Moderatörüne “Turkey Değil Türkiye” Uyarısı
CHP’li Belediyelere Yeni Operasyon: Birçok Kişi İçin Gözaltı Kararı
CHP’li Belediyelere Yeni Operasyon: Birçok Kişi İçin Gözaltı Kararı