'Travestiler Sokağı'ndaki Yabancı Uyrukluların Görüntüleri Gündemde

Bayramın birinci günü Taksim'de 'Travestiler sokağı' olarak adlandırılan bölgede kaydedilen yabancı uyruklu kişilerin görüntüleri konuşuluyor. 

Video: Twitter 

Travestiler sokağı olarak nitelendirilen Beyoğlu'ndaki 'Küçük Bayram Sokak' yoğunluklu olarak trans kadınların yaşadığı bir yer. 

Dün burada kaydedilen görüntüler sosyal medyada pek çok hesap tarafından paylaşıldı. Görüntülerde, yabancı uyruklu olduğu anlaşılan çok sayıda kişinin transların cama çıkması için tezahürat yaptıkları görülüyor.

Sosyal medya kullanıcılarının görüntülere tepkileri 👇

Ayrıca bakınız 👇

Bayramın İlk Günü İstanbul'da Mülteciler Tartışmalara Neden Oldu: Bilinçli Provokasyon mu? İstila mı?

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
YORUMLAR
03.05.2022

bu ne yaaaaaa Taksim'de 3 kişi bir köşede dur sigara içmek istesen bile polis gelip hooop burda niye duruyorsun bekleyemezdin böyle yürüyün yada dağılın diyor. bu kusura bakmayın ama ne olduğu belli olmayan topluluk nasıl oluyorda bu şekilde taşkınlık yapabiliyor. bunlar kim benim halkımın insanın ne istiyor dalga Gecerek baktığı o insanlar yerine bunları bir kafese koyup sergilemek gerekir. benim ülkemin insanı o ne olursa olsun travesti trans kez gay yada hetero. ve benim o ülkemin insanı bugün savaş olsa transim demez savunur toprağını. isteyen faşist desen zerre umrumda değil. fasistim evet ama millet veya ırk değil derdim benim derdim cahil insanlarla bağnaz ve görmemiş kalitesiz kumaşlarla. kimse kusura bakmasin.

03.05.2022

Nisan Hanım ben 22 yıldır biliyorum, belki öncesi de vardır. O sokak 22 yıldır bu şekilde travestlilerin camlardan bakarak müşteri beklediği güzide bir sokaktır. Orada bulunanlar mültecidir değildir bilemem ama ortalıkta daha mülteci yokken yine özellikle bayramlarda bu şekilde kalabalıklaşır, curcuna olurdu. Bu döneme has bir durum değil yani. Yine ablalar cama çıkarlar, aşağıda bekleyenler bağırıp laf atarlardı. Bu kadar olmasa da buna yakın kalabalıklara şahit olmuşluğum var. Normal günlerde İstiklal kalabalığından kaçmak ve üzüm salkımı gibi camdan sarkan ablalarla şakalaşmak için kullandığım eğlenceli bir kestirme sokaktı. Sokağın sonunda gözü gibi baktığı pofuduk kedisiyle yaşlı bir çaycı vardı, hala hayatta mı bilemiyorum. Çayı ve ev yapımı gözlemesi vardı, baya güzeldi. Fakat bayramda seyranda uzak durulması gerektiğini o civarda yaşayan herkes bilir.

Pasif Kullanıcı
03.05.2022

Iç savaş çıkan orta doğu ülkelerini iyi araştırın kardeşlerim. Hepsinde ilk önce göçmenlerle beraber demografik yapıda değişmeler ve halk içinde hükümet yanlıları ve muhalifler arasında çok sert kutuplasmalar olmuştur. Ben baştan beri Akp hükümetinin siyonist emellere hizmet ettiği düşünüyorum, çünkü tüm bu yaptıklarının başka izahı olamaz basbaya ülkeyi bölmek istiyorlar. Umarım düşündüğüm şeyler olmaz çünkü bizi kurtaracak bir Mustafa Kemal daha çıkar mı ondan da şüphelerim var.

03.05.2022

Bunları gönderemezsiniz bu saatten sonra nasıl göndereceksiniz? Öylesine çoğalmışlar ki nasıl göndereceksiniz? Katliam çıkar katliam! Bunlar kendilerini patlatır yine gitmezler! Hükümetin politikası ortada! Araplaştırılıyoruz! Seçim kaybetmemek için kimlere ne sözler verdiler de bu insanları ülkeye doldurdular? Sorusunun cevabı belli arapları gütmek çok daha kolay! Ülkenin yeni sahipleri gümbür gümbür geliyor! Milletin yapması gereken etkili ve basit önlem : işgalcilere iş, ev, dükkan vermemek! Bunlara iş, ev, dükkan verenler arsa, konut satanlar; Lamı cimi yok! KATIKSIZ VATAN HAİNİDİR.

03.05.2022

Yeni gelen hükumet bunların çalışmasını yasaklayacak, bunları çalıştıranlara ağır para cezası verip dükkanları mühürleyecekler açtıkları dükkanlar kapatılacak. Yardımlar, ücretsiz sağlık hizmeti verilmeyecek ve bir seferlik dönüş yardımı yapılacak en az yüzde sekseni gider kalanı da seve seve göndeririz. Yeter ki baştakiler göndermek istesin.

TÜM YORUMLARI OKU (38)