Transparan Kıyafeti Millete Dert Olan Gülşen Manifesto Gibi Paylaşımıyla Açıklama Yaptı!

Günlerdir kıyafetiyle ilgili yapılmayan otum kalmayan Gülşen sonunda fena patladı. İzzet Yıldızhan'ın 'külotla sahneye çıkıyorlar' yorumundan sonra Gülşen'den ilk kez bir cevap geldi ama ne cevap! Konunun muhatabı biz olsak herhalde evden çıkamazdık!

Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan, kadın şarkıcıların "külotla" sahneye çıktığından bahsetmiş ve bunu doğru bulmadığını açıklamıştı.

İzzet Yıldızhan'ın bu gereksiz yorumundan sonra Gülşen, adeta kapak gibi bir cevap vererek şu kostümle sahneye çıktı.

Gülşen'in sahne kıyafeti ve dansları o kadar çok konuşuldu ki, konu neredeyse hiç kapanmadı ve katlanarak artmaya başladı.

Gülşen kıyafetiyle verdiği cevap dışında hiçbir şey söylemedi. Ancak anlaşılan onun da sabrı tükenmiş olacak ki bugün Instagram hesabından arka arkaya şu hikayeleri paylaştı.

Bu bir Instagram paylaşımı değil adeta bir manifesto. Helal olsun sana Gülşen!

Popüler İçerikler

MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
'İmam' Halil Konakçı, İlber Ortaylı'ya Ateş Püskürdü! 'Bizans Tohumu, Yunanlı, Dönme!'
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
20.01.2022

Birinin kendini teşhir etmesi cinsiyet esaslı sistemlere dayandırması tamamen mağduriyet yaratarak ondan beslenmektir. Eski zamanlarında da bu kadın benzer bir kıyafet ile gündeme gelmişti popülerlik yine yitip gitmeye başlayınca yine aynı kozu oynadı. Akıllı kadınmış kazandı hakkında çıkan haberlere bakarsan her magazin veya haber programında sosyal platformlarda konuşulması şuan gündem haline gelmesi başarılı. Birilerini çıkarlarına hizmet etmesi veya seni aklaması için en başarılı yol elde edeceğin çıkarları en başından söyleyip onları istemediğini dile getirmektir. Primat zekasına sahip bir insan az çok eylemlerin altındaki bir kaç çıkarı sezinleyebilir. Bu sezinlemeye karşı daha karşındaki dile getirmeden ben bunu istemiyorum dediğin zaman karşındaki bilinç olarak ister istemez bi rahatlar. Ondan sonra yaslarsan yasla ataerkil de anaerkil de feministlikten bahset. Ne versen yer ondan sonra yani kısacası al sana bir kitle neresine kitlersen kitle!

20.01.2022

Nerenizle okudunuz da bu alakasız yorumu yaptınız merak ediyorum

20.01.2022

Güzel anlatmış durumu. Olayı bu kadının şahsına indirgeyip “reklam amacına ulaştı” diyen andavallara da kulak asmayın. Binlerce kişi olumlu olumsuz yorum yaparken o da çıkıp “boklu zihniyetinize sıçayım” demiş. Yerinde olmuş. Kaldı ki canlı müziğine de gittiğim sahnesi güçlü gayet başarılı bi şarkıcı bence. Transparan kostümleri uzun zamandır kullanıyor. Ama hödüğün biri çıkıp bok atınca gündem oluyor.

@Osman; asıl sen bak embesil. Bu teşhircilik falan değil, sıradan bikini. Ayrıca yaptığı şey kendini aşırı kasan bu halka iki yüzlülüğünü yüzüne vurmak. İzzet ve Nihat gibi leşlere haddini bildirmek. Hem niye bu kadar öfkelisin, bacın değil, dostum değil. Evet Gülşene ağır hakaretler edildi, mağdur edildi. Tepki gisterilme sebebi basit, çünkü halk kadın bedeni = ahlaka ebdeksliyor. Gizli yapılan da sorun görmüyorlar. Müge Anlı'da köylüler arasında swinger dönüyor, ama herkes Gülşenun sahnede Bikini giydi diye öfkeleniyor.

20.01.2022

Harika bi insan

TÜM YORUMLARI OKU (59)