Transparan Dekoltesiyle Ahlak Bekçiliği Yapan ve Gülşen'i Sansürleyen Seren Serengil Tartışma Yarattı!

Gülşen, son giydiği iç çamaşırlı transparan kıyafetiyle insanları kudurtmaya devam ediyor. Gülşen'den için 'Striptizci' diyen Seren Serengil, canlı yayına iç çamaşırlı transparan bir kıyafetle çıktı. Gülşen'i sansürleyerek eleştiren Seren Serengil'in bu ahlak bekçiliği tartışma konusu oldu.

Gülşen, geçtiğimiz günlerde giydiği iç çamaşırlı sahne kıyafetiyle yine çok konuşuldu biliyorsunuz ki.

Yaz başından beri sürekli giydiği kıyafetler eleştirildiği için cevabını her defasında böyle verdi! İnsanlar konuştukça o sahneye çıkıp şarkı söyledi ve şov yaptı.

Size burada da bahsetmiştik.

Gülşen, Sahnesinde Giydiği İç Çamaşırlı Transparan Kıyafeti ve Dans Şovlarıyla Ortalığı Yıktı! 🔥

Hafta sonu konuşamadığı için şişen magazin yorumcuları, pazartesi gününü iple çekti bu yüzden. Bir an önce Gülşen'in kıyafetlerini konuşmak için can attılar desek yeridir!

Ve bugün, bütün kanallardaki magazin programları Gülşen'i yerden yere vurdu. 2. Sayfa'dan Söylemezsem Olmaz'a, Magazin Masası'ndan Al Sana Haber'e kadar...

Fakat Söylemezsem Olmaz, birden Yeni Akit'e dönüşerek Gülşen'i sansürleyerek eleştirdi!

Öte yandan Seren Serengil'in transparan ve dekolteli kıyafeti ise ekranlardan yine ağzımıza girdi... (Seda Sayan tonlamasıyla)

Ahlak bekçiliğinin en güzel örneği diyebilir miyiz?

Bakın hikayesinden ne paylaşmıştı kendisi:

Net deriz!

twitter.com

Bir kere de şaşırt be TC!

twitter.com

Ha ondan bu öfkesi... 😂

twitter.com

Sen neymişsin be Gülşen! Nasıl bir kıyafetle herkesi kudurttun?! Daha çok konuşacaklar, daha çok nefret yayacaklar ama Gülşen her defasında sahneye çıkıp hiçbir şey söylemeden cevabını verecek!

Tamam arkadaşım, en çok siz ahlaklısınız! Bravo, buyrun ahlak madalyanız!

Popüler İçerikler

İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
17.01.2022

Lan batiyo ulkeniz,sizin konushduqunuz konuya bax blyaa)))

17.01.2022

bele vaziyetin icine soxam gardaş :)

17.01.2022

hadi soyleyin gulsen size para veriyor degil mi :)))

17.01.2022

Öğreneceksiniz. ! Başkalarının hayatlarına karışmamayı öğreneceksiniz. Kim ne istiyorsa onu giyer. Sen giymezsin olur biter çünkü senin hayatın senin tercihlerin, kimse de sana neden giymedin demez! Plajda hiç mi mayolu bikini kadın görmediniz. Bu yorum yapanların zamanında gözleri kanatacak kadar çirkin neler neler giydiğini görmek için google arşive bakmak yeterli diye düşünüyorum. Siz çıplaklığı bu kadar ayıpladıkça, tu ka ka ilan ettikçe daha sapık, daha sapkın, ve cinsellikten bi haber çocuklar yetişiyor. Kadının üzerinde bikini var. Sahnede göğsünü açmıyor ya da sahnede uyuşturucu kullanmıyor özetle topluma ya da çocuklara kötü örnek olabilecek bir şey yapmıyor. Dekolte kıyafet ile şarkı söylüyor hepsi bu !

17.01.2022

Avrupa ve İsrail'in nerelerine gittiğiniz çok merak ediyorum. Orada insanlar istedikleri gibi giyiniyorlar çünkü kimin ne giydiği kimsenin umurunda değil. Bir kadın mini etek giydiğinde tacize uğramıyor, ya da bir kadın tek başına eğlenmeye gittiğinde kimse ona tecavüz etmiyor. Artı yorum yaparken üslubunuza dikkat edin insanların analarını babalarını karıştırmayın. Benim annem hakkında konuşmak sizin haddinize düşmez !

TÜM YORUMLARI OKU (46)