Trafikte Yolunu Kesip Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürdü...

Mertcan Köse isimli şahıs, trafikte boşanma aşamasındaki eşi Bilge Köse'nin yolunu kesti. Köse yanında getirdiği tüfekle önce araçtaki kadını ardından da kayınpederini vurarak öldürdü. 

Korkunç olay Gaziantep'in Atakent Mahallesi’nde meydana geldi.

Ertuğrul Kaya, boşanma aşamasındaki kızı Bilge Köse ile 27 KE 244 plakalı otomobiliyle giderken, damadı Mertcan Köse başka bir araçla önlerini kesti.

Araçtan inen Mertcan Köşe, eşi ve kayınpederine av tüfeğiyle peş peşe ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan Ertuğrul Kaya ve Bilge Köse, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR

Bu böyle devam eder. Asıl mültecilerin gitmeyeceği kesinleştiği için mültecilerden yana çok şey çekeceğiz.

18.06.2023

Sanırım Türkiye de silahı olmayan bi ben kaldım

18.06.2023

Böyle piçleri dövmeyeceksin. Öldüreceksin. Ulan birisi kalksa canımdan canımı alsa bende onun canını yakarım. Birisi yavrumu emanettimi eziyet ediyorsa ben de eziyet ederim. Yine yine yine..... 10 yılda 5000 kadın cinayeti oldu Türkiye'de. Kadin cinayetine karşıyız diyenlerin sesiz olması!. Yazıklar olsun ben öldürülen eşin babası olsaydım bende öldürürüm . Kan davasını destekklemem. Ama canımı yakan canını yakarım. Adalet ölmüş. Ulan pizzaya tüküren kuryeye 10 yıl hapis veriliyor. Hayvan şiddetine ceza veriliyor bir tek insan cinayetlerine , kadin cinayetlerine ceza verilmiyor. Yazıklar olsunnnn. O kadin şehit oldu . Rabbim cennetin en güzel yerini ona versin. Canım yaaaa . 😔😔😔

TÜM YORUMLARI OKU (18)