Trafikte Telefon Kullanımının Sebep Olacağı Felakete Dikkat Çeken Etkileyici Reklam Filmi

AT&T hazırladığı trafikte akıllı telefon kullanımını konu edinen “It Can Wait” serisine “The Unseen' isimli yeni bir reklam filmi daha ekledi. Kısa film tadındaki reklam filmi bir anlık dikkatsizliğin bedelini çok ağır ödeyebileceğimizi etkili bir şekilde vurguluyor.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Green Card Sonuçları Açıklandı: Green Card Başvuru Sonuçları Belli Oldu
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.09.2016

Birisini aradigimda asla 3 defadan fazla caldirmam ve hatta genelde 2 defa caldiririm. Ozellikle Sirf Geyik olsun diye arandiginda, israrla caldiranlara da uyuz olurum. Bellki ki musait degilim, telefonu acacak durumda degilim, trafikteyim veya calisiyorum yahut sevisiyorum ne fark eder? Bir ihtimal duymuyorum ama o durumda da gordugumde donerim ne bu israrla aramalar. Mesela adam taksi soforu veya otobus soforu, birisi ariyor ve israrla caldiriyor, sora sofor aciyor teli ve sadece ''Whats up'' diyor karsida ki... Aramasinin tek sebebi sadece buymus ve adamin o an araba kullandigini biliyor. ''Be egoist denyo ne var ne caldirip duruyorsun?'' diyesim geliyor alip telefonu.

06.09.2016

Amına kodumun direksiyonun başında KULLANMAYIN ŞU ALETİ !!! Çok gerekliyse çekin sağa namussuzluk yapmayın !

06.09.2016

Araba kullanırken'i geçtim yolda yürürken telefondan gözünü ayırmayan insanlar da trafiği tehlikeye atıyor. Dikkatsiz sürücü çarpabilir. Biraz bağımlılıktan uzaklaşsak?!

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ