Trafikte Tartıştığı Sürücüyü 6 Yerinden Bıçaklamıştı: Çakarlı Magandaya Tahliye

İstanbul Arnavutköy'de izni olmadığı halde çakar kullanan, trafikte tartıştığı sürücüyü 6 yerinden bıçaklayan Muhammet Enes Uysal hakkında 8 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Sanık, hapis yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Saldırıyla ilgili davada karar çıktı. Mahkeme sanığı 'Araçların alıkonulması ve kasten öldürmeye teşebbüs' suçlarından 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.

Sanığın yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi.

Ne olmuştu?

İstanbul Arnavutköy'de Muhammet Enes Uysal, 9 ay önce çakar ile araç kullanırken, kendisine yol vermediği gerekçesiyle Dadaş Aras'ın önünü kesmiş, defalarca bıçaklayarak ağır yaralamıştı.

Kullandığı minibüsünü internetten satışa çıkaran saldırgan Avcılar'da polise yakalanmıştı.

İddianame Kabul Edildi: Çakarlı Magandaya 25 Yıla Kadar Hapis İstemi
Tartıştığı Sürücüyü Bıçaklamıştı: Çakarlı Şehir Eşkıyası Yakalandı
İstanbul'un Göbeğinde 'Çakarlı' Maganda: 'Polisim' Dedi, Kendisine Yol Vermeyen Sürücüyü Bıçakladı

Popüler İçerikler

Dilan Polat Herkesin Merak Ettiği "Görgüsüz Paylaşımlar Devam Edecek mi?" Sorusuna İlk Kez Yanıt Verdi
Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
ODTÜ'lüler Geleneği Yine Bozmadı: Mezuniyet Törenindeki Pankartlarla Yaratıcılıklarını Konuşturan Öğrenciler
YORUMLAR
20.05.2021

Tahliye edildiyse suçludur. Teşekkürler Adalet Bakanlığı.

Pasif Kullanıcı
20.05.2021

Karşı taraf şikayetinden vazgeçmiş? Ulan böyle bir davada şikayetten vazgeçilir mi? Ne tehditler döndü ne baskılar yedi acaba karşı taraf. 40 yılla yargılanan maganda 8 yıl alıyor üstüne birde tahliye. Lan bu nasıl hukuk? Bu işin altı oyulsun siyasi bir bağlantı çıkacağına adım gibi eminim.

20.05.2021

Sistem çürümüş. Akp gücün hepsini eline geçirmek için kurumların denetim mekanizmalarını bozdu. Güçler ayrılığını dikkate almadı ve yıllarca öğrenilerek uygulanmış tüm düzeni, üzerine düşünmeden araştırma yapmadan değiştirmeye çalıştı. Devlet birikimi kolay oluşmuyor. Her zaman düzenlenmesi geliştirilmesi gereken konular olur. Ancak bunları kökten ve denetimi engelleyecek şekilde denetimsiz şekilde değiştirmek döner dolaşır ayaklarına takılır. Millet olarak zaten biz mahvolduk. Paramız pul, umutlarımız çöp oldu. Umarım bu çürümede parmağı olanların yargılandığı, sistemlerin yeniden yapılanma sürecine girdiği günleri görürüz.

20.05.2021

amin.

TÜM YORUMLARI OKU (24)