Trafikte Tartıştığı Kişilere Ateş Ederken Kendi Karısını Öldürdü

Ankara’da C.D., trafikte 'yol verme' nedeniyle kavga ettiği kişilere tabancayla ateş ederken, kazara kendisine engel olmak için araya giren eşi K.D.'yi göğsünden vurarak ölümüne neden oldu.

Olay, saat 17.15 sıralarında Yenimahalle ilçesinde meydana geldi.

C.D., trafikte seyir halindeyken 'yol verme' nedeniyle bir araç sürücüsüyle tartıştı. Park ettikleri araçlarından inen taraflar kavga etti. Ardından aracından ruhsatlı tabancasını alan C.D., karşı tarafa ateş açarken eşi K.D. engel olmaya çalıştı. Bu sırada kurşunlardan biri eşi K.D.'nin göğsüne isabet etti.

Yaralı kadın ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazara eşi tarafından vurulan K.D., doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şüpheli C.D. ise ruhsatlı tabancasıyla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
YORUMLAR
03.09.2023

Herhangi bi yerde neyse de, şu trafikte birbirlerine artistlik yapanlardan nefret ediyorum, gideceğiniz yere üç dakka geç gitseniz geberirsiniz zaten kendini bi zibil sanan davarlar

03.09.2023

'Yol verme kavgası' ne lan koduğumun barzoları? Basacaksınız gideceksiniz alt tarafı şu soktuğumun yollarından. Her anasından çıkanda silah olması ayrı, her olayı silah ile çözmeye çalışıp kıçı kırık bir gözdağına girişen korkak ve ezik ibneler ayrı. Allah belasını kaldırsın böyle devrin! Umarım vicdan azabından paramparça olursun göt evladı!

04.09.2023

Ve az ötede yine kırmızı ışık ya da inşaat yüzünden ya da başka bir şeyden trafik yine tıkanmış olacak.

03.09.2023

Bir ömür bunun yüküyle yaşamak müebbet hapisten daha ağırdır.. Çek cezanı geberinceye kadar asıl azap öbür tarafta.

TÜM YORUMLARI OKU (37)