Trafikte Tartıştığı Güreşçi Tarafından Tek Hareketle Yere Serildi... Hayati Tehlikesi Sürüyor

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yol verme tartışması bir anda kavgaya dönüştü. Otomobilinden inen vatandaş diğer sürücüye yumrukla saldırdı. Güreşçi olan diğer sürücü kendisine yumrukla saldıran vatandaşı bel künde hareketi ile hastanelik etti. 

Ambulansla hastaneye kaldırılan araç sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay bugün Değirmendere Mahallesi Sanayi kavşağında meydana geldi. 

Ajansların verdiği bilgiye göre, otomobili ile seyir halinde ilerleyen Ünal Y., belli olmayan bir sebepten dolayı M.M., ile tartışmaya başladı.

Vatandaşların araya girmesi de fayda etmedi. Ünal Y., motosiklet sürücüsü M.M.'ye bir anda yumrukla saldırmaya başladı.

Fakat karşısındakinin güreşçi olduğunu fark etmeyen Ünal Y., güreşçi M.M., tarafından bel künde hareketi ile yere çarpıldı.

O anlar 📹

Baygınlık geçiren Ünal Y., olay yerine çağrılan ambulansla önce Kuşadası Devlet Hastanesi'ne daha sonra Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Olay sonrası gözaltına alınan M.M.'nin adliyeye sevk edildiği öğrenilirken otomobil sürücüsü Ünal Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
16.07.2022

Semih kurnaz Manyakmisiniz? O işler minderde olur asfaltta değil, diğer kişi güreşçi değil, cinayet , başka bir şey değil.

Pasif Kullanıcı
04.10.2022

Vay anasını Olimpos Tanrıları🤣🤣🤣 Adam kayaya değil granite denk gelmiş. Bazen haklıyken bile özür dileyip karşıdakinin hatasını anlamayı sağlayabilirsiniz ama bu haklı veya haksız bilemem ama tuş olmuş.😎

16.07.2022

Kafasını asfalta çarpıyor, diğeri böyle bir şey beklemiyor, sokak ortasında psikopatça hareket le hayatını kaybedecek veya sakat kalacak, bok yoluna gitmek deyiminin özeti. Her durumda cinayet.

16.07.2022

Güreşçinin yaptığı hareketi kesinlikle desteklemiyorum cinayete teşebbüs resmen, her ne kadar refleks veya nefsi müdafa olsa bile. ama yere çarpılan arkadaş da, ne gerek var her şeye şiddet ile karşılık vermeye adama ilk o saldırmış sakin kalsa böyle bir şey olmayacaktı. insanımız gerçekten çok kavgacı karşısında ki kim, ne kadar güçlü bilmeden saldırıyor, anlaşma yoluna gitmeye çalışmıyor. umarım iyileşir ve ikisi de hayatına devam eder ve böyle bir şey yaşamazlar herkese de ders olur.

16.07.2022

neden bu hale geldik neden her olayı kavga ile çözmeye çalışıyoruz bize ne oldu böyle

16.07.2022

Ne olacak, ülkece kafayı sıyırdık 🤯

TÜM YORUMLARI OKU (63)