Trafikte Sürücüye Saldıran Şehir Magandaları

Her an her yerde karşılaşabileceğimiz şehir magandalara yine trafik terörü estirdi. Trafikte bir araca saldıran magandalara karşı koyamayan şoförü o sırada yolda bulunan başka bir otobüs şoförü korudu.

Popüler İçerikler

Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
YORUMLAR
01.04.2017

OROSPU ÇOCUKLARI YAA hepsi aynı kendine adam diyen takım elbiseyle dolaşım millete racon kesen yobaz mahluklar hepsi aynı bundan bikaç ay öncede aynı buna benzer bni olay 19 yaşında bir motorlu gence saldırdılar heriflerin giyinişi davranışları neredeyse aynı aşşalık herifler

01.04.2017

Böyle bir anı da bende var. Trafikte biriyle karşı karşıya geldik ve ona arkasının boş olduğunu ve biraz geri giderse rahatça geçeceğimizi gösterdim. Ama maalesef arabadan indi, geldi kapımı açtı, beni aşağı indirdi, yakama yapıştı ama hemen arkamdaki arabada ağabeyim, onun arkadaşı ve kuzenimin olduğunu bilmiyordu. Anasını siktik gençler. Siz de sikin. Öyle entel mentel takılıp da onların sizi sindirmesine izin vermeyin. Sonra yaş bok gibi şişiyorlar.

01.04.2017

Bu o.. çocuklarının şiddetini bertaraf etmek için illa belimize silah mı takıp trafiğe çıkalım. Bu memlekette can ve mal güvenliğimizi sağlayacak kimse yokmu? illa cephane mi taşıyalım.Kanun da mağdurun yanında olmuyor ki pisliği temizleriz bide suçlu duruma düşeriz. İnsan olmayı beceremiyor musunuz? Yüzde doksan küsürü müslüman olan bir memlekette insanlar birbirine niye gavur gibi vuruyor?

01.04.2017

pisliği temizlersin yargı karşısına çıkarsın temizlediğin için hapse girersin ama onlar öldürse tecavüz etse çalsa çırpsa " tahliye " :)

TÜM YORUMLARI OKU (14)